Bistro Skönstavik
Skönstavik Bistro
Skönstavik Bistro
Bistro Skönstavik

Gädda eller pizza?

Vi förstår om du inte vill äta egenfångad gädda till middag varje kväll, därför hälsar vi dig välkommen in till vår sköna bistro. Här serverar vi smakrik pizza, saftiga burgare, bakad potatis med fräscha röror eller varför inte en härlig sommarsallad med en god dessert till?

 

I vår bistro kan du äta enklare mat såsom utsökta förrätter, eller så slår du på stort och äter trerätters hos oss. Det är ju bara semester en gång om året ändå.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering, på flera av våra destinationer från Boden i norr till Malmö i söder. Här serverar vi mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna.

Avnjut en trevlig middag eller härligt häng i våra lokaler. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen.

Läs mer om First Camp Bistro och se menyn här.

Öppettider 2024*

14 juni - 15 juni
fre-lör: kl. 17-21

20 juni - 10 augusti
mån-sön: kl. 16-23

16 augusti - 24 augusti
fre-lör: kl. 17-21

Mumsiga klubbrabatter

Som medlem i First Camp Club kan du ta del av smarriga erbjudanden i Bistron. Bli medlem helt gratis här

*Öppettiderna kan förändras längre fram. Vi reserverar oss för eventuella justeringar.


Kiosk

I vår kiosk hittar du det viktigaste för mysiga campingkvällar. Butiken är utrustad med ett enklare sortiment som bland annat godis, chips, nötter och smarrig dricka. För alla glassmonster där ute finns även en hel frysdisk med de allra godaste glassarna.

Välkommen in!