på de vackraste platserna

First Camp, Sveriges största campingkedja

First Camp är Skandinaviens ledande campingkedja för att våra gäster har valt att spendera sin värdefulla tid hos oss. Som Skandinaviens största campingkedja har vi både kunskap och finansiella resurser att utveckla och underhålla de finaste destinationerna på de vackraste platserna. Bland våra destinationer finns både större och mindre pärlor för stora och små, familjer, kompisgänget eller dig som bara vill njuta av det bästa campinglivet.

Idag finns First Camp på över 60 destinationer i Sverige, Norge och Danmark. Vi erbjuder tusentals campingtomter, stugor och massor av glädje. Vårt hjärta klappar för dig som älskar att bo i stuga, husvagn, husbil eller tält. Vi delar din kärlek till vår underbara natur och uppskattar den gemenskap som finns mellan oss som campar.

KARRIÄR HOS OSS

Omtanke är en drivande kraft hos våra medarbetare

unga, gamla, familjer, idrottslag, distansarbetare

Hos First Camp är alla välkomna

Omtanke är en drivande kraft hos våra medarbetare som varje dag jobbar för att göra campinglivet enklare och upplevelserna större. Ett exempel är den barnklubb som bjuder alla små campare på spännande aktiviteter, bus och skoj under högsäsong på flera av våra destinationer.

Ett annat är First Camp Club – medlemskapet där du får poäng på alla dina bokningar på våra svenska och danska destinationer. Poäng som du sedan enkelt kan handla för och du hittar allt smidigt samlat i en app i din mobil. Men det är också de där små sakerna som ett leende vid incheckning, hjälp med att hitta ett roligt utflyktsmål eller de där tipsen som gör att den första campingsemestern går som en dans.

Hos First Camp är alla välkomna – unga, gamla, familjer, idrottslag, distansarbetare. Vi har erbjudanden utformade för alla som insett de stora fördelarna med camping.

Alla First Camp-destinationer drivs med hjälp av två supportkontor, ett i Stockholm och ett i Göteborg samt med ett team i Danmark och Norge. Att kedjan styrs från dessa supportkontor med specialister gör att personalen på destinationerna kan ägna sin energi och uppmärksamhet åt vår viktigaste tillgång – gästerna.

Vi har även ett koncept för kort- och långtidsboende för företag på våra destinationer. Läs mer om detta på smartstay.se.