Campingdeals till medlemmar

JUST NU: Bli medlem i First Camp Club och få 50 poäng direkt! Det ger dig 50 kr rabatt på din nästa bokning, hurra!

First Camp Club

Om du gillar camping kommer du att älska vår klubb First Camp Club. Förutom att du tjänar poäng på varje bokning så får du även ta del av unika erbjudanden och förmåner. Och vet du vad det bästa är? Det är helt gratis att vara medlem, hurra!

Upptäck First Camp Club

Du tjänar poäng på alla våra campingar i Sverige, Norge och Danmark – ju fler destinationer du besöker, desto fler poäng samlar du och kan då bli uppgraderad till vår guldnivå! Du kan läsa mer om medlemsnivåerna First Camp Member och First Camp Gold nedan.

Du får alltid 5% av boendevärdet tillbaka i poäng när du gör en bokning hos oss. Gäller oavsett om du bokar boende online, på telefon eller på plats i receptionen. Exempelvis: Bokar du camping för 500 kr, får du 25 poäng.

Har du funderingar gällande poäng eller medlemskapet? Här har vi samlat all information du behöver!

Inspiration och kommunikation

Som medlem i First Camp Club godkänner du unika utskick med erbjudanden och rabatter till dig. Här hittar du våra användarvillkor, medlemsvillkor samt vår integritetspolicy, där vi beskriver hur vi samlar in dina personuppgifter och hur dessa hanteras för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Du får ta del av massor av härlig campinginspiration och tips i våra nyhetsbrev! Du kan när som helst välja att avprenumerera från nyhetsbrev och ändå behålla ditt medlemskap i First Camp Club.

First Camp Club

Laddar

Loading

Våra unika klubbnivåer

First Camp Member

Som medlem hos oss blir du en del av vår härliga familj, en så kallad First Camp Member. Börja samla poäng, ta del av sköna campingerbjudanden och se fram emot en vistelse med finfina förmåner som gratis kaffe vid incheck och möjligheten att checka ut senare, hurra!

First Camp Gold

First Camp Gold

Som guldmedlem får du ta del av riktiga guldkorn till erbjudanden och unika förmåner. Vad sägs om att boka din favoritplats helt gratis eller varför inte checka ut senare? Sätt guldkant på tillvaron och njut av extra lyx inför, under och efter campingsemestern. Helt fantastiskt!

Möt några av våra mest lojala gäster

Vår VD Johan och kommersiella chef Ingela har haft äran att uppvakta familjen Andersson, några av våra mest lojala gäster på First Camp! Dom har under 2023 besökt 8 av våra destinationer, spenderat många nätter hos oss och är medlemmar i First Camp Club.

Häng med på ett härligt samtal där familjen delar med sig av sina tips, erfarenheter och vilka First Camp-destinationer som de besökt. Stort tack familjen Andersson för att ni är en del av First Camp-familjen! 🌟