aktiviteter kanot
alt
Group Conference First Camp
Ansia restaurang

Konferens i naturnära miljöer

En konferens är en konferens, en konferens med en aktivitet är en upplevelse
– På First Camp levererar vi upplevelser.

Planerar ni en större konferens, event eller kanske en Kick Off, vill ni ha en konferens med teambuildingtema eller ett styrelsemöte? Vi på First Camp kan skräddarsy er konferens på någon av våra vackert belägna destinationer i både Sverige och Danmark.

– Konkurrenskraftiga priser
– Mitt i Naturen
 – Hav, sjö, skog eller fjäll, välj själv!
– Tidseffektivt – Vi erbjuder en mängd aktiviteter på eller i närhet av våra destinationer.

Att föra samman medarbetarna i en aktivitet är det bästa sättet att generera positiv energi och skapa gemenskap och känslan av tillhörighet. Vi kommer gärna med förslag och kan skräddarsy det som passar bäst för just er. Vi kan erbjuda en mängd aktiviteter på våra destinationer och ännu fler i direkt närhet, vilket ger en mängd möjliga aktiviteter att välja mellan. Allt från det lilla till det stora äventyret. Det gör att ni på ett tidseffektivs sätt kan kombinera er konferens med aktiviteter i grupp och/eller individuellt.

Grupp, konferens eller träningsläger? Kontakta oss så berättar vi mer!

Du vet väl att vi kan har alternativ för er oavsett om ni är en liten grupp på 12 personer eller ett större företag på 1200 personer? Fyll i en intresseanmälan så återkommer vi till dig med mer information. Ni kan även skicka ett mail till group.conference@firstcamp.se eller via telefon: 010-2282101. Vi ser så mycket fram emot att höra från er!

Våra destinationer med konferens

Vad sägs om en konferens bland rogivande natur i Norrland, den myisga dalamiljön i Mora, äventyren i Örebro eller de öppna landskapen på Hasmark? Här finns något för alla företag, stora som små! Läs mer om respektive destination här nedan.

Säkra en unik konferensupplevelse

Naturnära aktiviteter

Ge er själva de bästa förutsättningarna till ett bra samarbete och laganda på företaget. Genom att göra roliga aktiviteter samtidigt som ni har er konferens så kan ni stärka er teamkänsla och nå nya höjder. På våra naturnära destinationer finns allt för en lyckad konferens, fylld av härliga utomhusaktiviteter som cykling, kanotpaddling, lagstärkande teamaktiviteter i naturen och mycket mer! Vi hjälper er gärna med ideér och planering för att ni ska få den bästa upplevelsen!

Stor konferens eller mindre möte?

Oavsett om ni planerar en stor konferens eller ett mindre styrelsemöte så finns vi här för att möta era krav. Vi har flera olika alternativ på konferenslokaler som passar både det stora och lilla företaget. De flesta lokaler är fullt utrustade med all den ustrutning ni behöver, ni hittar bland annat projektor, högtalare och mikrofon m.m. Flertalet av lokalerna har dessutom justerara sittningar, vilket gör att ni kan välja och anpassa utefter hur ni vill ha det och hur många ni är som ska delta.

Mat, fika och lunchmöjligheter

När ni väljer att ha en konferens eller ett möte på någon av våra destinationer så får ni även möjlighet till mat, fika och lunch. Vi är måna om att möta era behov och hjälper er gärna att skräddarsy alternativ som passar just era önskemål och krav. Med våra naturnära lägen kan ni njuta av inspirerande konferenser och måltider eller fikapauser ute bland vacker miljö och rogivande omgivningar. Tveka inte på att kontakta oss för att veta mer om vad vi kan erbjuda just just er. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Interesseanmälan

Kontaktuppgifter