Konferens i Orsa

Planerar du en konferens i Orsa? På vår destination Orsa – Dalarna finns två trevliga konferensrum som passar dig som planerar en konferens, styrelsemöte eller varför inte en kick-off? De två lokalerna går även att slås ihop för att få ett större utrymme och plats för fler personer. Och inte nog med de trevliga lokalerna, här bor ni dessutom längst med Orsas vackra vyer och med en storslagen utsikt över Orsasjön.

 

Närhet till natur och vackra omgivningar, perfekt för er som även vill passa på att stärka företaget och personalstyrkan med roliga teamaktiviteter. Det finns mängder av roliga saker att göra på destinationen. Varför inte utmana varandra i bowling, biljard, tennis, SUP eller en runda äventyrsgolf? Ni kan även hyra cyklar, trampbåtar och kanoter. Ja, på Orsa finns helt enkelt allt för en lyckad och komplett konferensupplevelse med lokaler, boende och aktiviteter! Det finns även en mängd av roliga sevärdheter och besöksmål i närheten av destinationen.

 

Låter det intressant? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer och hjälper dig att möta dina önskemål!

Våra konferenslokaler i Orsa

Här kan du läsa mer om våra två konferenslokaler. Vi har samlat all information du behöver som utrustning, yta och kapacitet. Läs mer om respektive lokal här nedan.

Konferens mora

Stora konferensen

Vår största konferenslokal heter Stora konferensen och den har en yta på 66 kvm. Här finns en justerbar bordsplacering med plats för upp till 30 personer. Välj om ni vill ha en sittning med bord mot front som rymmer upp till 30 personer, eller en U-bordssittning med plats för upp till 20 personer. Vill ni få utrymme för ytterligare plats finns möjlighet att slå ihop våra två lokaler. I lokalen finns även WiFi, projektor och whiteboard/blädderblock. Här nedan finns mer specifik information om lokalens utrustning.

Storlek: 66 kvm
Bordsplacering: Justerbar
WiFi: Ja
Projektor: Ja, 1 st
Fjärrkontroll/clicker till projektor: Nej
HDMI-anslutning: Ja
VGA-anslutning: Nej
Adapter: Nej
Whiteboard/Blädderblocksställ: Ja, både och
Mikrofon: Ja
Högtalare: Ja


Konferens mora

Lilla konferensen

Vår andra konferenslokal är lite mindre och passar utmärkt för er som t.ex. planerar en mindre konferens eller ett styrelsemöte. Lilla konferensen har en yta på 36 kvm och här finns en justerbar bordsittning med plats för upp till 15 personer. Lokalen är utrustad med enklare utrustning så som WiFi och en portabel projektor som går att flyttas in i lokalen. Det finns även möjlighet att slå ihop Stora konferenser och Lilla konferensen för er som vill ha en extra stor lokal med större utrymme och plats för fler personer. Här nedan kan du läsa mer om vilken utrustning som finns i Lilla konferensen.

Storlek: 36 kvm
Bordsplacering: Justerbar
WiFi: Ja
Projektor: Ingen fast men det finns en portabel projektor som går att använda i lokalen
Fjärrkontroll/clicker till projektor: Nej
HDMI-anslutning: Ja
VGA-anslutning: Nej
Adapter: Nej
Whiteboard/Blädderblocksställ: Endast blädderblock
Mikrofon: Nej
Högtalare: Nej