Orsa - Dalarna Brasserie Udden
Orsa - Dalarna Brasserie Udden
Orsa - Dalarna Brasserie Udden

Magisk mat att stilla hungern

På First Camp i Orsa finner ni Brasserie Udden – en restaurang med storslagen utsikt över Orsasjön och den omgivande naturen. Här sitter ni längst ut på udden och njuter av lunch, á la carte eller pizzameny. Restaurangen har öppet juni till augusti och erbjuder ett brett utbud av god mat och underhållning. Under sommarveckorna kommer lokala artister och bjuder på show och musik. På Brasserie Udden kan ni sitta länge och njuta av semestern ihop med andra semesterfirare.

Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering, på flera av våra destinationer från Bodeni norr till Malmö i söder. Här serverar vi mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna.

Avnjut en trevlig middag eller härligt häng i våra lokaler. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen.

Läs mer om First Camp Bistro och se menyn här.

Öppettider 2024*

Nationaldagen 6 juni
kl. 17-21

7 juni- 15 juni
fre-lör: kl. 17-21

20 juni - 10 augusti
mån-sön: kl. 12-23

Mumsiga klubbrabatter

Som medlem i First Camp Club kan du ta del av smarriga erbjudanden i Bistron. Bli medlem helt gratis här

*Öppettiderna kan förändras längre fram. Vi reserverar oss för eventuella justeringar.


Servicebutik

Välkommen in till butiken! Här hittar du färskt bröd och lättare frukostsortiment samt lite gott till kvällen.

Vecka 28-31, alla dagar mellan 08:00-10:00, går vi runt på campingen med rykande färskt bröd. Brödvagnen utgår från butiken och går sen genom campingen via Badvägen. Håll utkik efter oss, vi tutar och pinglar!


Brasserie Udden

Längst ner på udden där sjön möter stranden ligger denna pärla med häpnadsväckande utsikt. Fantastisk mat i rätt miljö gör varje besök till en upplevelse. Brasserie Udden är öppen juni till augusti och serverar under högsommaren lunchbuffé, a la carte och pizza. Under sommarveckorna finns även ett spännande nöjesprogram med liveunderhållning av lokala artister.