Hökensås - Tidaholm
Hökensås - tidaholm
Hökensås - tidaholm
Hökensås - tidaholm fiske

Hökensås – Tidaholm

Håkängen 1, 522 91 Tidaholm

Aktiv semester i bästa skogsmiljö

First Camp Hökensås – Tidaholm är drömmen för alla som tycker om natur, fiske och vandring. Campingplatsen är vackert belägen i ett naturvårdsområde vid Vätterns västra strand och världskänd för sitt öring- och regnbågsfiske.

 

Pröva fiskelyckan, sola och bada, plocka svamp eller ta en tur på längdskidor vintertid. Här kan hela familjen glömma tiden och njuta av lugn, ro och mysiga aktiviteter året runt. Här bor ni fint och naturnära med endast några kilometer till den närmaste av ett trettiotal fiskesjöar. Med ett trettiotal sjöar inbäddade bland kullar och åsar erbjuder Hökensås fantastiska fiskemöjligheter året om. Det nappar som allra bäst under vår och höst då vattnet inte är så varmt. En kort promenad från campingen når ni även Lilla Havssjön med fin badstrand, bryggor och ett hopptorn.

 

På området hittar ni också en restaurang, en servicebutik med nybakat bröd varje morgon samt en välsorterad fiskeshop. Här finns en minigolfbana och stora ytor för aktiviteter som till exempel bollspel, boule och kubb. För de små finns en uppskattad lekplats.

 

Kom och njut av fint fiske och vacker natur på vår mysiga camping. Välkommen till First Camp Hökensås – Tidaholm!


Vi erbjuder

Frukostpåse
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Cykeluthyrning
Fiske
Minigolf
Roddbåt
Strand och bad
Trampbil
Vandringsleder

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns utanför receptionen/konferensen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvättmaskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Vi renoverar latrintömningen och under hösten 2023 kan man inte tömma fasta tankar på campingen. Renoveringen beräknas vara klar i slutet på november 2023.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området.

 

Öppettider
First Camp Hökensås – Tidaholm är öppen året om. Övriga enheter som restaurang och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

22 mars27 april
måndagfredag08:0017:00
lördagsöndag09:0013:00

I närheten av Hökensås - Tidaholm

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.