Hökensås - tidaholm
Hökensås campingplats
Hökensås - tidaholm
Hökensås - tidaholm minigolf

Camping på Hökensås

På First Camp Hökensås – Tidaholm kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 stycken servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

Destinationen är miljömärkt och har två servicebyggnader utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmöjligheter. Här finns dessutom möjlighet till avkoppling i bastu och eluppvärmt utomhusbadkar. Hundar är varmt välkomna och trivs alldeles utmärkt på campingen. Här finns såväl gles promenadvänlig barrskog som stora öppna ytor för träning och bus.

 

När du bokar boende på vår camping i Hökensås så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt

På campingen finns ett par olika campingtomter att välja på beroende på hur långt ditt ekipage är. Hitta rätt genom att kika på kartan. Campingområdet är relativt öppet och platt med ett par träd och buskar, men omringas av skogen och naturen vilket ger en trevlig känsla på området.

Campingtomt med el - maxlängd 9 meter

Dessa rymliga campingtomter med el ligger utspridda över området. Oavsett campingtomt har du servicehus med alla nödvändiga faciliteter i närheten. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el - maxlängd 7 meter

Trevliga campingtomter för dig med husvagn eller husbil. Dessa platser har uppställning på gräs och är utspridda över området. Välj din specifika tomt från kartan när du bokar.


Tält

Hökensås är en riktigt mysig, naturnära och rogivande destination att tälta på. På campingen finns campingtomter med och utan el där du som campar med tält är varmt välkommen att slå upp det. När du önskar boka en tältplats så bokar du en vanlig campingplats och väljer då med eller utan el. På campingområdet finns även mysiga och stora gröna ytor där du gärna får sätta upp ditt tält.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!