Hökensås fiske
Hökensås fiske
Hökensås fiske
Hökensås - tidaholm fiske

Fiske på Hökensås 🎣

Älskar du att fiska så är Hökensås helt rätt val för dig! Med sina närmare femtiotal sjöar ses nämligen Hökensås som ett riktigt paradis för fiskare – såväl proffs som amatörer. Det bästa fisket är vår och höst, eftersom det då inte är så varmt i vattnet. Här kan du prova på både flugfiske, spinnfiske samt mete. Vintertid då isen lagt sig är pimpelfisket uppskattat av många. På Hökensås bor du i magiska naturmiljöer och i rogivande stillhet. Precis runt hörnet finns även fantastiska härliga vandringsleder och vildmark. 🌲

 

Välj själv om du vill bo i naturnära i våra fullt utrustade stugor med självhushåll eller på en campingplats. Här finns möjlighet att äta på områdets restaurang, handla basvaror i butiken och införskaffa fiskeutrustning i den välsorterade fiskebutiken. Hyr fiskeutrustning, guide, båt, flyt-ring eller gå en kurs i flugfiske – på Hökensås är servicen alltid i fokus.

Fiske i paket

Spendera två härliga fiskedagar på Hökensås. Ta med familj, vänner kollegor eller varför inte en rolig teamaktivitet? Paketen nedan gäller 2 nätter i delad stuga som är utrustad med kök, dusch/wc. Observera att paketen endast går att boka direkt genom destinationens mail eller telefon, ej online.

Fiskepaket på Hökensås

Antal personer
i delad stuga
Pris/person 2 nätter inkl.
48-timmars fiskekort*
Pris/person 2 nätter inkl. 2 middagar,
2 frukostar och 48-timmars fiskekort*
4 personer1195 kr1795 kr
3 personer1395 kr1995 kr
2 personer2900 kr3500 kr

*48-timmars fiskekort till de gula, röda o orange sjöarna på Hökensås

För större grupper finns också möjligheten att hyra en helt egen sjö. Kontakta destinationen för mer information och pris. Det är även möjligt att hyra fiskeutrustning, få utkörning/hämtning av spön vid sjön.
Vi kan även ordna med busstransport och mat vid sjön.


Företagsfiske

Hos Hökensås Sportfiske kan man hyra sin egen sjö och fiskeutrustning, hur kul som helst att ha som företagsevent! Det brukar vara ett uppskattat nöje att själv få dra upp sin fisk, som genast kan anrättas på grillen. Vid varje hyrsjö finns grillplats och bord med bänkar. Fiskeguiderna hjälper gärna till med det praktiska och man kan till och med få en härlig vildmarksbuffé serverad vid sjön. Kontakta oss för mer information om företagsfiske samt bokning.

För ytterligare information om fisket på Hökensås kontakta Hökensås Sportfiske på telefon 0502-23000.

God fiskelycka!


Bokning av fiskepaket

Är du intresserad av att boka ett av våra fiskepaket?

Maila din bokningsförfrågan till hokensas@firstcamp.se eller ring oss direkt på 0502-23053.