Hökensås campingområde
Hökensås - tidaholm

När det kurrar i magen

Inne på campingområdet finns en restaurang som erbjuder god mat och fika. Här finns en mysig uteterass för sommarens varma dagar och sena kvällar. Restaurangen serverar både lunch och middag och det finns ett gott utbud att välja på, från dagens rätt till en större á la carte-meny.

 

Öppettider restaurangen

Fredag-Lördag: 12.00-20.00

Söndag: 12:00-14:00

Restaurangen har öppet varje helg till och med 29 oktober, med undantag 20-22 oktober då det är stängt.

 

Välkomna att vila en stund och ladda batterierna.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering, på flera av våra destinationer, från Boden i norr till Malmö i söder. Här serverar vi hemlagad mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna.

Avnjut en trevlig middag eller härligt häng i vår bistro. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen.


Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!