Hökensås - Tidaholm
Hökensås vatten
Hökensås campingområde

Naturnära konferens

Planerar du konferens i närheten av Tidaholm? Eller letar du efter en plats att anordna en konferens i en naturnära miljö? Välkommen till oss på Hökensås – Tidaholm! Vår destination är belägen mitt i ett naturvårdsområde vid Vätterns västra strand. Här erbjuds ni en avslappnad och inspirerande miljö för möten och konferenser. Vi ta emot olika typer av grupper och företagsgäster som vill träffas i vacker i natur.

 

Välkommen att höra av dig till oss på hokensas@firstcamp.se!

Hökensås - tidaholm fiske

Företagsfiske

Hos Hökensås Sportfiske kan man hyra sin egen sjö och fiskeutrustning, hur kul som helst att ha som företagsevent! Det brukar vara ett uppskattat nöje att själv få dra upp sin fisk, som genast kan anrättas på grillen. Vid varje hyrsjö finns grillplats och bord med bänkar. Fiskeguiderna hjälper gärna till med det praktiska och man kan till och med få en härlig vildmarksbuffe serverad vid sjön. Kontakta oss för mer information om företagsfiske samt bokning.

Våra konferenslokaler

Gästhuset Gäddan

Gästhuset Gäddan är en trevlig konferenslokal som rymmer upp till 70 personer med en biosittning. Vill ni i stället ha en skolsittning rymmer lokalen upp till 56 personer. Lokalen är 100 kvm och ett utmärkt val för er som behöver en större ute som rymmer fler personer. Här finns både WiFi, projektor och whiteboard/blädderblocksställ.

Storlek: 100 kvm
Bordsplacering: Justerbar
WiFi: Ja
Projektor: Ja, 1 st
Whiteboard/Blädderblocksställ: Ja

Konferenssal Abborren

Välkommen till vår konferenssal Abborren som är 56 kvm och rymmer upp till 50 personer om ni väljer biosittning. Föredrar ni istället skol- eller U-sittning rymmer lokalen ca 30 personer. Här nedan kan du läsa mer specifik information om konferenssalen. Tveka inte på att kontakta oss för mer information kring din konferens.

Storlek: 56 kvm
Bordsplacering: Justerbar
WiFi: Ja
Projektor: Ja, 1 st
Whiteboard/Blädderblocksställ: Ja

Grupprum Regnbågen

Är ni en mindre grupp eller sällskap? Då är Regnbågen ett bra val för er. Grupprummet är ca 32 kvm och rymmer upp till 14 personer i en styrelsesittning. Här finns både WiFi, projektor och whiteboard/blädderblocksställ. Tveka inte på att kontakta oss för mer information kring din konferens.

Storlek: 32 kvm
Bordsplacering: Fast
WiFi: Ja
Projektor: Ja, 1 st.
Whiteboard/Blädderblocksställ: Ja

Grupprum Öringen

Vårt grupprum Öringen är vårt minsta konferensalternativ och passar utmärkt för den mindre gruppen/sällskapet. Grupprummet rymmer 12 personer i en styrelsesittning. Grupprummet Öringen är 24 kvm och här finns både WiFi, projektor och whiteboard/blädderblocksställ.

Storlek: 24 kvm
Bordsplacering: Fast
WiFi: Ja
Projektor: Ja, 1 st.
Whiteboard/Blädderblocksställ: Ja