Yessi Sibbarp - Malmö

Bøsøre Strand – Fyn

Bøsørevej 16, 5874 Hesselager

Hisnande badäventyr direkt vid havet

Om du letar efter ett modernt semestercenter på Fyn med en vattenpark, då är en vistelse på First Camp Bøsøre Strand – Fyn platsen. Ta din nästa semester någonstans där det finns tid att ha kul, tid att koppla av och tid att vara tillsammans.

 

På First Camp Bøsøre Strand – Fyn får du en semester i vackra omgivningar och med massor av aktiviteter för hela familjen. Resmålet ligger på södra Fyn, ända till havet och några steg till en härlig sandstrand. Det finns enkel tillgång till många av Fyns attraktioner. Ge hela familjen en äventyrlig upplevelse med camping på Fyn hos oss!

 

Pssst.. Visste du att fri tillgång till vattenparken alltid ingår i priset när du är gäst på First Camp Bøsøre Strand?


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Barnklubb
Beachvolley
Fotbollsplan
Hoppkudde
Pool
Trampbil
Träningsprogram
Underhållning

Praktisk information

På First Camp Bøsøre Strand kan du se fram emot mycket roligt i vår tropiska vattenpark, precis som du kan plaska runt i vår utomhusvattenpark. På torget hittar du bland annat minigolf eller fotbollsgolf, och flera lekplatser. Vårt semestercenter erbjuder med andra ord aktiviteter för många trevliga dagar för hela familjen.

 

På First Camp Bøsøre Strand kan du övernatta på många olika sätt – vi hyr ut husvagnar, och vi är också en av de enda campingplatserna på Fyn med stugor. Här har vi fyra olika typer. Du kan självklart även ta med din egen husvagn eller tält. Boka online här.

 

På First Camp Bøsøre Strand hittar du 375 campingplatser, 25 säsongsplatser, ett antal hyrbilar med markiser och 5 olika typer av stugor samt 4 glampingtält med plats för hela familjen. Vi ser också fram emot att välkomna dig till vårt moderna semestercenter på Sydfyn.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0022:00