Tropisk vattenpark för hela familjen

På First Camp Bøsøre Strand hittar du en av Fyns bästa vattenparker, där det finns plats för nöje och avkoppling – både utomhus och inomhus. Hela familjen kan ha en semester med en vattenpark med solbad för de vuxna och vattenrutschbanor för barnen.

 

Semester med vattenland – Vattenland inomhus och utomhus på Fyn

Det är ett stort nöje att se hur både lokalbefolkningen i området och våra övernattande gäster trivs i vårt vattenland här på Fyn. Vattenparken inomhus är anordnad i tre plan med bastu på toppen. Här kan du sitta och njuta av den otroligt vackra utsikten över Stora Bält.

 

Den övre poolen är 80 cm djup, här kan du prova vår Surfing Hill som är en av våra vattenrutschbanor. Från den hamnar du i den stora poolen som är 128 cm djup. Badelandets barnbassäng är 30 centimeter djup, där barn kan plaska i det varma vattnet.

Vattenland på Fyn - Gå på äventyr i våra rutschkanor

I vår vattenpark har vi fyra vattenrutschbanor. Den högsta är hela 6,5 ​​meter och den lägsta är bara 1 meter. Alla rutschbanor har stängda rör av säkerhetsskäl.

I våra badtunnor kan du få hela din kropp masserad i det 37 grader varma vattnet, så att du kan vara helt avslappnad och avstressad. Medan dina barn plaskar i de små poolerna i vår vattenpark kan du koppla av på en av våra solstolar. Bøsøre har alltså både en vattenpark för barn och ett friskvårdsfokus som kan möta vuxnas behov.