Moraparken – Dalarna

Parkvägen 1, 792 37 Mora

Outdoor paradis mitt I Vasaloppsspåret

Vackert belägen vid Österdalälven ligger vår natursköna året-runt öppna camping med ett centralt läge mellan stad, sjö och natur. Förutom Vasaloppsarenan som passerar genom campingen finns hotell, camping, stugby, servicehus, gym, bowling, tennishall, simhall, restaurang och konferensmöjligheter. På området finns också äventyrsgolf, cykeluthyrning, lekplatser, hoppkudde, trampbilar och cykelbilar för både stora och små. På gångavstånd finns fler arenor för mer än 20 olika idrotter. Under sommarveckorna 27 till 32 kan du ta del av vårt rekordstora aktivitetsprogram med bland annat barnklubb, träning och underhållning.

 

Ett outdoor paradis året runt
Outdoor paradiset Moraparken erbjuder träningsglädje året om. Med bara ett kort promenadavstånd till Mora centrum och mitt i Vasaloppsarenan finns här något för alla. Välj mellan 90 mils skidåkning i Fäders spår, miltals vandring i naturskön miljö och flera fartfyllda cykelleder i olika längder och grader. Här finns allt för en aktiv semester och mötesplats, oavsett om du föredrar vinteraktiviteter eller fartfyllda dagar ute i sommarvärmen.

 

Men inte nog med det naturnära läget och det härliga outdoor livet, Mora är dessutom en gemytlig småstad med ett varierat utbud av restauranger, caféer och butiker. Runt knuten finns den fantastiska naturen med utmärkta leder och storslagna vyer som ger fantastiska möjligheter för ett aktivt liv. Ta med barnen till Sagolandet Tomteland, se Anders Zorns egen samling eller upplev dalahästtillverkning i Nusnäs. Cykla mellan fäbodarna, bada i Siljan eller upplev bygden på någon av de vackra vandringslederna.

 

Välkomna till Mora och Siljansbygden!


Vi erbjuder

Elbilsladdning
Frukostbuffé
Husdjursvänligt
Sommarlandspaket

Aktiviteter

Äventyrsgolf
Barnklubb
Bowling
Cykeluthyrning
Kanotuthyrning
Lekplats
MTB
Kajakuthyrning
Skidåkning
Tennis
Trampbil
Träningsprogram

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
I samband med inchekningen får ni en kod som används för att öppna bommarna.

 

Butik
Butiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Elbilsladdning
På Moraparken finns det 4 laddstationer för elbilar med 11 kW och typ 2-uttag. Vi har ingen möjlighet att ta betalt i receptionen och det går inte heller att förboka en laddplats. Laddning och betalning sker via InCharge-appen.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Tömningsstation
Latrin finns i samtliga servicehus.

 

WIFI
WIFI finns inom området.

 

Öppettider
First Camp Moraparken – Dalarna har öppet året om. Övriga enheter som restaurang och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

24 juni4 augusti
måndagsöndag08:0022:00