Siljansbadet – Rättvik

Långbryggevägen 4, 795 32 Rättvik

Familjepärla vid Siljans strand

Fyrstjärniga Siljansbadet ligger längs med Siljans långgrunda och badvänliga sandstrand. Det är en perfekt plats för härliga bad, spännande familjeaktiviteter och middagar i solnedgången vid vattnet. Många av platserna på campingen har strandtomt, andra ligger under skuggande tallar eller i öppna soliga områden. Vi har boende i olika storlek och standard, från enkla campingstugor till villavagnar och lägenheter. I den södra änden av campingen ligger Rättviks kända landmärke Långbryggan med sina 628 meter och i den norra delen syns kyrkan och kyrkstallarna. Mitt på området ligger dessutom den uppskattade lekplatsen och minigolfbanan. Under sommarveckorna 27 till 32 kan du ta del av vårt rekordstora aktivitetsprogram med bland annat barnklubb, träning och underhållning.

 

In till centrum är det bara en kort promenad, i Rättviks centrum finns mysiga butiker, hantverk, caféer och restauranger. Mellan campingen och centrum ligger Resecentrum, vilket gör att du är enkelt kan komma med tåg och praktiskt taget landa på campingområdet när du kliver ut på perrongen.

 

Välkommen till en familjepärla vid Siljans strand!


Vi erbjuder

Husdjursvänligt
Sommarlandspaket

Aktiviteter

Barnklubb
Cykelleder
Kanotuthyrning
Lekplats
Minigolf
Kajakuthyrning
Strand och bad
Trampbil
Träningsprogram
Underhållning
Vandringsleder

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Vid incheckning får du en kod som används för att passera bommarna.

 

Butik
Butiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Tömningsstation
Latrin finns i samtliga servicehus.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området.

 

Åldersgräns
Under perioden 28/7 – 4/8 2023 måste alla i sällskapet ha fyllt 25 år för att kunna boka och bo hos oss. Utöver denna vecka behöver alla gäster vara 18 år fyllda eller i målsmans sällskap. Giltig legitimation ska kunna uppvisas vid förfrågan.

 

Öppettider
First Camp Siljansbadet – Rättvik har öppet under vår- och sommarsäsongen. Övriga enheter som restaurang och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0022:00