Enåbadet – Rättvik

Enåbadsvägen 8, 795 32 Rättvik

Familjecamping intill slingrande Enån

Alldeles intill Siljan ligger Rättvik med röda timmerstugor, glittrande vatten, folkdräkter och kända för sina glänsande veteranbilar under Classic Car Week. Intill den stilla slingrande Enån, med ett rikt kulturliv och brett evenmangsutbud finns här allt du behöver för en minnesvärd semester. Flera av platserna ligger på halvöar och bildar som små campingbyar inne på området.

 

På campingen finns badhuset Enåbadet med simskola, vattengympa och andra vattenaktiviteter. För barnen finns en liten pool med lekhörna. På badhuset Enåbadets hemsida kan du läsa mer information om badhuset, öppettider och restriktioner.

 

Njut av en stillsam campingsemester med bara 10 minuter till centrum, Siljan och såklart bygdens alla evenemang. Missa inte musiken i det gamla kalkbrottet Dalhalla, de kända marknaderna i Rättviks centrum.


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Gratis surfzon
Husdjursvänligt
Sommarlandspaket

Aktiviteter

Bowling
Cykelleder
Fiske
Höghöjdsbana
Kanotuthyrning
Lekplats
Minigolf
Pool
Skidåkning
Strand och bad
Trampbil

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning. Vid utfart öppnas bommen automatiskt.

 

Butik
Butiken fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen. Campingens butik har varierande öppettider beroende av säsong.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvättmaskiner (dusch är gratis).

 

Simhall
Enåbadets hemsida kan du läsa mer information om badhuset och öppettider.

 

Tömningsstation
Latrin finns i samtliga servicehus.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området.

 

Öppettider
First Camp Enåbadet – Rättvik har öppet året om.


Öppettider

2 januari19 juni
måndagfredag10:0020:00
lördag12:0016:00
söndagObemannat