Enåbadet - Rättvik
Enåbadet - Rättvik fika
Enåbadet

Mysigt trädgårdscafé med anor från 1600-talet

Välkomna till Viborgs Holme, ett trädgårdscafé med närproducerade produkter och en avkopplande atmosfär. Här finns hembakade och hemlagade rätter som passar de soliga semesterdagarna. Smörgåsar, bullar, kaffe och färskpressade juicer. Allt ekologiskt, såklart. Sitter gör ni i anslutning till timmerstugor från 1600-talet, eller varför inte slappa i hängmattan?

 

Utöver detta populära café finns enklare servering inne på destinationen där ni hittar barnens favorit korv med bröd, toast, pannkakor eller smarriga fikabröd.

Servicebutik

Här finns ett mindre utbud av dagligvaror så som bröd, mjölkprodukter, charkuterier, dryck, snacks och glass, hygienartiklar samt en del andra praktiska artiklar. Butiken hittar du i samma lokal som vår reception. Butiken är öppen under sommarsäsongen och har ett begränsat utbud övriga tider på året.


Servering

Vi har en mindre servering med försäljning av enklare snabbmat så som korv med bröd, toast, pannkaka, kaffe och fikabröd mm.

Campingtillbehör

Vi är återförsäljare för produkter från Campinggrossisten. Du hittar här ett utvalt sortiment kemikalier och andra produkter som kan komma att behövas under campingvistelsen.

Massarbäck

Massarbäck är campingens granne och ligger strax bakom vår stugby. I deras gårdsbutik hittar du lokalproducerade grönsaker, utbudet varierar efter säsong. Mer information om Massabäck hittar du på deras facebook sida.


Café och mer på Viborgs holme!

Mysigt sommarcafé med närproducerade produkter och ett vilsamt lugn. På Viborgs holme serveras fika och mat med känsla och omtanke om både dig som gäst och vår omvärld.

Det mysiga trädgårdscaféet på Viborgs holme, inne på Enåbadet – Rättvik, är som en grönskande oas. Här finns inga bilar, bara frodig grönska och ett trivsamt lugn. På ön finns 10 vackra timmerbyggnader från 1600-1800-talet. Sittplatser finns både ute på tunet och inne i storstugan samt i några av de gamla byggnaderna. En hängmatta erbjuder en lugn stund för den som vill vila och på brokvisten finns böcker och serietidningar att låna eller byta.

På Viborgs holme finns något för alla smaker: gobitar, chokladpraliner, kardemumma- och kanelbullar, Rättviksglass och dagens efterrättspaj. För den hungrige finns matiga smörgåsar och tuttul (tunnbrödsrulle). Den som är törstig kan njuta av ekologiskt kaffe och te, läsk från Mora Bryggeri, äppelmust från Mora musteri samt saft och lemonad.

På ön finns också en rolig upplevelsestig i den lilla skogen för alla med barnasinnet kvar. Även trädgårdsspel att låna, styltor att prova och bakom ett av husen finns en badplats med en trapp ner till vattnet där det även går att angöra med båt.


Caféet är öppet under sommarsäsongen 

Barn och hundar är särskilt välkomna!


Krickans Restaurang och Bar

Nån minuts promenad från campingen ligger Krickans Restaurang och Bar, där serveras lunchbuffé mån-fred och pizzabuffé fred-lörd kväll. Läs mer och se menyn här.