Evenemang

Vad händer i Mora? Ja, oftast hur mycket som helst! Här har vi samlat spännande och häftiga evenemang och upplevelser på och i närheten av Moraparken – Dalarna. Allt från skidåkning och kurser med experter till konserter som du sent kommer att glömma.

 

Kika längre ner på sidan för hitta ditt nästa äventyr!


Julmässa

Adventsbrunch & julmarknad

Den 3 december dukar vi upp en trevlig adventsbrunch på hotellet. Mer information om priser och bokning kommer inom kort. I samband med brunchen bjuder vi även in till julmarknad. Är du eller någon du känner intresserad av att stå som säljare på marknaden så är ni varmt välkomna att höra av er till moraparken@firstcamp.se

Datum: 3 december
Tid: Julmarknad 11:00-15:00, Adventsbrunch 12:00-15:00
Plats: Moraparken - Dalarna


Julshow med JLT

Moraparken presenterar årets bästa Julshow med John Lindberg Trio! Insläpp kl. 18:00 mingel med glögg & pepparkaka. Rock n' roll-buffe från kl. 19:00.

Datum: 8 & 9 december
Tid: 18:00
Plats: Moraparken - Dalarna


Billy Opel

Billy Opel avslutar sin höstturné 2023 hemma i Mora med en konsert på Mora-Parken! Med sina humoristiska sånger och betraktelser har han redan charmat publiken i stora delar av landet, och nu är det äntligen dags för honom att göra en konsert på hemmaplan igen.

Datum: 16 december
Tid: 20:00
Plats: Moraparken - Dalarna


Juldagen

Gör dig redo för årets största fest, detta vill du absolut inte missa! Moraparken bjuder in till ett riktigt festligt juldagsfirande och du är bjuden. Läs mer och säkra din biljett!

Datum: 25 december
Tid: 22:00
Plats: Moraparken - Dalarna


Magnus Betnér & Nisse Hallberg

Magnus Betnér & Nisse Hallberg - Bränner Ner Huset kommer till Mora! Tillsammans kommer duon ta med publiken till humorns brinnande kärna och på en åktur längs det råa, självutlämnande och längs det äkta. Sveriges teaterscener laddar med extra brandsläckare. Nisse och Magnus är garanterat redo. Är DU redo? Åldersgräns 13 år.

Datum: 24 februari 2024
Tid: 19:00
Plats: Moraparken - Dalarna
Längd: Ca 90 min (utan paus)


Henrik Nyblom - Standup

Henrik Nyblom, känd av Polisen och för sin musikaliska humor, ger sig ut på en dunderturné. Han drar land och rike runt med skrattslakten »Figaro Paninis kakafoniska dödsdans«. De utlovar en musikalisk resa från omloppsbanan ända ner mot humorns medelpunkt. Ingen åldersgräns.

Datum: 2 maj 2024
Tid: 18:30
Plats: Moraparken - Dalarna
Längd: Ca 75 min (utan paus)


Dalhalla

Dalhalla är en internationellt etablerad evenemangsarena som bl. a beskrivits som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Här arrangeras under sommarhalvåret ett brett utbud av evenemang med närmare 100 000 besökare. Till arenan kommer både svenska och internationella kända artister inom olika musikstilar.

Dalhalla var förr ett kalkbrott, så det är verkligen en unik upplevelse att gå på konsert här!