Evenemang

Vad händer i Mora? Ja, oftast hur mycket som helst! Här har vi samlat spännande och häftiga evenemang och upplevelser på och i närheten av Moraparken – Dalarna. Allt från skidåkning och kurser med experter till konserter som du sent kommer att glömma.

 

Kika längre ner på sidan för hitta ditt nästa äventyr!

Moraparken

Studentfesten + Henric Edström

Årets största dag för många av er och årets kanske största fest efter juldagen! Med ett riktigt succé år i bagaget kan vi presentera ingen mindre än artisten och producenten bakom hitlåtarn "Bonaqua" & "Hot Girls (dricker hotshots)" Henric Edström!

Datum: 9 juni
Tid: 22:00
Plats: Moraparken - Dalarna


Rasmus Gozzi & Fröken Snusk

Med låten "Rid Mig Som En Dalahäst" tog radarparet Rasmus Gozzi & Fröken Snusk fullkomligt över Sveriges Top 50 lista på Spotify. Med över 100 bokade i gig i Sverige under 2023 har vi denna kväll på scen en av Sveriges just nu hetaste artister!

Datum: 26 augusti
Tid: 22:00
Plats: Moraparken - Dalarna


Ringnes-Ronny

En favorit är äntligen tillbaka hos oss på Moraparken, sist Ringnes-Ronny besökte oss sålde hela parken slut, vi tror inget annat denna kväll! Säkra din plats idag.

Datum: 16 september
Tid: 22:00
Plats: Moraparken - Dalarna


Billy Opel

Billy Opel avslutar sin höstturné 2023 hemma i Mora med en konsert på Mora-Parken! Med sina humoristiska sånger och betraktelser har han redan charmat publiken i stora delar av landet, och nu är det äntligen dags för honom att göra en konsert på hemmaplan igen.

Datum: 16 december
Tid: 22:00
Plats: Moraparken - Dalarna


Dalhalla

Dalhalla är en internationellt etablerad evenemangsarena som bl. a beskrivits som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Här arrangeras under sommarhalvåret ett brett utbud av evenemang med närmare 100 000 besökare. Till arenan kommer både svenska och internationella kända artister inom olika musikstilar.

Dalhalla var förr ett kalkbrott, så det är verkligen en unik upplevelse att gå på konsert här!