Evenemang

Vad händer i Mora? Ja, oftast hur mycket som helst! Här har vi samlat spännande och häftiga evenemang och upplevelser på och i närheten av Moraparken – Dalarna. Allt från skidåkning och kurser med experter till konserter som du sent kommer att glömma.

 

Kika längre ner på sidan för hitta ditt nästa äventyr!

Pettsson & Findus - Rävjakten

En underhållande, rolig och spännande familjeföreställning med Gubben Pettson, Katten Findus och grannen Gustavsson. 55 minuter underhållning med såväl musik och dans, som rävbesök, fyrverkeri och spökeri. Passar såväl barn som vuxna!

Datum: 12 april 2024
Tid: 18:00
Plats: Moraparken - Dalarna
Längd: Ca 55 minuter


Henrik Nyblom - Standup

Henrik Nyblom, känd av Polisen och för sin musikaliska humor, ger sig ut på en dunderturné. Han drar land och rike runt med skrattslakten »Figaro Paninis kakafoniska dödsdans«. De utlovar en musikalisk resa från omloppsbanan ända ner mot humorns medelpunkt. Ingen åldersgräns.

Datum: 2 maj 2024
Tid: 18:30
Plats: Moraparken - Dalarna
Längd: Ca 75 min (utan paus)


Lasse Stefanz

Gör dig redo för en riktigt svängig kväll hos oss på Moraparken, vi får nämligen besök av populära Lasse Stefanz.

Datum: 24 maj 2024
Tid: 22:00 - 02:00
Plats: Moraparken - Dalarna

15% rabatt på all logi på Moraparken mellan 23-25 maj. Obs kan endast bokas online. Använd koden: Stefanz24


Dalhalla

Dalhalla är en internationellt etablerad evenemangsarena som bl. a beskrivits som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Här arrangeras under sommarhalvåret ett brett utbud av evenemang med närmare 100 000 besökare. Till arenan kommer både svenska och internationella kända artister inom olika musikstilar.

Dalhalla var förr ett kalkbrott, så det är verkligen en unik upplevelse att gå på konsert här!