Moraparken
Moraparken - Dalarna Bistro

Utsökt mat på Moraparken

På Moraparken har vi glädjen att erbjuda flera olika måltidsalternativ. Under sommaren har vi bland annat vår bistro med vällagad och prisvärd mat till stora och små campare. På bistromenyn finns bland annat fräscha sallader, pannkakor med sylt och grädde, burgare och bakad potatis.

 

Om ni är sugna på en äkta restaurangupplevelse finns populära VH’s som serverar både lunch och á la carte. Under er vistelse hos oss kan du äta något nytt och spännande varje kväll. Spana in menyn lite längre ner, välkommen!

 

Om ni önskar göra en bordsbokning, få en offertförfrågan eller har några funderingar är ni välkomna att höra av er till restaurang.mora@firstcamp.se så hjälper vi er gärna vidare.

Restaurang VH`s

Välkommen till restaurang VH´s. Ordinarie öppettider är tors-lör kl. 17-21. Här hittar du meny och bordsbokning.

Viktig information! Mellan den 15-28 april kommer restaurangen på Moraparken vara stängd pga. renovering. Hotellet, frukosten och bowlingen påverkas inte av detta.


Frukost

Frukostbuffé serveras dagligen på hotellet. För 125kr får du den bästa möjliga starten på dagen!

Öppettider
Måndag - fredag 06:00-09:00
Lördag - söndag 07:00-10.00


Dagens lunch

Vecka 16 och 17 har vi stängt restaurangen. Välkommen tillbaka vecka 18!


First Camp Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering på flera av våra destinationer, från Boden i norr till Malmö i söder. Här serverar vi mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna. Avnjut en trevlig middag eller härligt häng i våra lokaler. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen. Observera att bistron endast är öppen under sommarsäsongen, välkommen!

Öppettider 2024*

14 juni - 15 juni
fre-lör: kl. 17-21

20 juni - 10 augusti
mån-sön: kl. 12-23

Mumsiga klubbrabatter

Som medlem i First Camp Club kan du ta del av smarriga erbjudanden i Bistron. Bli medlem helt gratis här

*Öppettiderna kan förändras längre fram. Vi reserverar oss för eventuella justeringar.


Butik

I vår butik hittar du basvaror som mjölk, bröd och smör, men också måsten på camping som grilltillbehör, lek och spel, godis, glass och chips. Här bokar du även dina aktiviteter. Butiken öppnar öppnar under våren för att erbjuda ett fullt sortiment under sommarsäsongen.