Moraparken - boende under vasaloppet

Vasaloppet 2024

Anmälan inför Vasaloppet 2024 har öppnat och det börjar bli hög tid att förbereda inför det 100:e loppet. Vasaloppets vintervecka pågår från fredag 23 februari – söndag 3 mars och redan nu är Vasaloppet fulltecknat med nära 30 000 anmälda till vinterveckan. Letar du efter det bästa boendet under Vasaloppet har du hamnat precis rätt, här bor du nämligen mitt i Vasaloppsarenan med målgången ett stenkast från campingen.

 

Boka boende under Vasaloppet 2024

Bokningen för boende här på Moraparken – Dalarna öppnar den 4 april från kl. 08:00. Under morgonen släpps all logi löpande, så håll utkik!

 

Perioden som kommer vara bokningsbar är 19 februari – 4 mars. Vänligen observera att särskilda bokningsrestriktioner kan gälla. läs mer direkt i onlinebokningen.

Hur vill du bo?

Bo i stuga

Är ni ett gäng som ska åka Vasaloppet tillsammans är det perfekt att boka boende i någon av våra trevliga stugor. Många av stugorna är i klassisk dalastil, så att du verkligen hamnar i rätt känsla inför den stora dagen. Här finns allt från enklare campingstugor med två bäddar, till större stugor med upp till nio bäddar.

Bokningssläpp 4 april 2023 från kl. 08:00


Fyrbäddsrum moraparken

Bo på hotell

För dig som vill bo extra bekvämt kan vi varmt rekommendera vårt trevliga hotell. Bo i dubbelrum, fyrbäddsrum eller varför inte unna er den lyxiga sviten? På hotellet ingår både frukost, sängkläder och städning, så att du kan fokusera fullt ut på att prestera i spåret!

Bokningssläpp 4 april 2023 från kl. 08:00


Moraparken - Dalarna vinter

Bo på camping

Under bokningssläppet kommer det även gå att boka camping, för dig som kommer med husvagnen eller husbilen. Här kan du verkligen bo med guldläge precis intill spåret, perfekt för familjen som ska heja på dig när du susar förbi genom Vasaloppsarenan.

Bokningssläpp 4 april 2023 från kl. 08:00