Konferens i Mora

Planerar du en konferens i Mora? Moraparkens natursköna men ändå centrala läge intill Österdalälvens strand ger mycket goda möjligheter till upplevelser eller sammansvetsande aktiviteter till er konferens. Med oss som konferensarrangör får ni en egen kontaktperson som genom sitt personliga engagemang ser till att er konferens i Mora blir till ett riktigt positivt minne.

 

Vi har flera olika konferensrum som rymmer allt från det lilla mötet, till det stora på 100 personer. För större event och nöjen finns även Stora salen att hyra och den rymmer hela 450 personer. Ett säkert kort för dig som planerar en riktigt stor konferens i Mora! Alla konferenslokaler är utrustade med hög konferensstandard, från penna och papper till dataprojektor och trådlöst nätverk. Samtliga lokaler är även rymliga och flexibla med fönster för bra ljusinsläpp. Inte nog med att våra konferenslokaler är ytterst trevliga, här kan du samtidigt njuta av flera aktiviteter på området och härliga utflyktmål i närområdet.

 

Vi har även trevliga ytor utomhus där kan ni kan konferera i härliga miljöer och njuta av den friska luften samtidigt. När snön lättar från marken är vår paviljong en perfekt mötesplats för en konferens, där det finns plats för upp till 120 personer. Tveka inte på att kontakta oss för att veta mer om just utomhusmöjligheter.

Vi tar gärna emot dig och guidar dig runt på plats. Kontakta konferensservice för att boka ett besök! Längre ner på sidan kan du läsa mer om respektive konferenslokal hos oss. Du ser även vilka lokaler som går att slå ihop om så önskas. Vill få tips på fler konferensdestinationer runt om i Sverige och Danmark? Läs mer här.

Låter det intressant med en konferens hos oss på Moraparken? Tveka inte på att höra av dig till oss. För mer information om upplägg och prisuppgifter, vänligen kontakta:

konferens.mora@firstcamp.se
0250-27609

katrin.strandell@firstcamp.se
070-558 50 66