Sportlov på Moraparken - Dalarna

Sportfantast i Mora?

Hyr utrustning på Fritidsbanken
På Fritidsbanken kan alla gäster hyra utrustning till ett lågt pris. Fritidsbanken är som ett bibliotek, fast med sport- och friluftsprylar, här finns bland annat skridskor, skydd, sparkar, bollar med mera. Läs mer här.

 

Padel
Padel är som en blandning av tennis och squash, en perfekt sport för dig som vill testa en ny, växande träningsform och samtidigt ha riktigt roligt. Padel är socialt, enkelt att lära sig och passar alla – med eller utan förkunskaper. Mora Padelcenter

 

Discgolf
Discgolf är en av de snabbast växande sporterna i världen och det är lätt att förstå varför. Du får komma ut i naturen och precis som i vanlig golf är sporten en kombination av fysisk och psyke.

 

MTB
Flaggskeppet för mountainbikecyklisterna är Vasaloppsarenan, 90 km, som används bl a för Cykelvasan. Lätt och omväxlande terräng. Vid start i Mora kan man variera sin tur med avstickare på andra stigar eller grusvägar. Läs mer

 

Golf
Hos oss bor ni i närhet till både Mora golfbana och Sollerö Golfbana.

 

Fiske
Mora med omnejd är berömt för sitt varierande utbud av fiskemöjligheter. Här finns något som passar de flesta!

 

Tennis
I samarbete med Mora Tennisklubb erbjuder vi spel i tennishallen som ligger mitt på vårt område. Du bokar själv tid och betalar genom onlinesystemet MATCHI.se.

 

Hallen har två tennisbanor, omklädningsrum och bastu. Möjlighet finns till badmintonspel. Tennishallen är öppen under hela året. Sommartid finns även utomhusbanor på Tuvan, ca 2 km från destinationen.