Moraparken dubbelrum plus
moraparken vinter skidor
guidad vandring moraparken

Paket och guidade turer

Välkommen till Mora, en plats där naturäventyret väntar på dig. Här kan du uppleva spännande cykelturer och guidade vandringar i en fantastisk naturmiljö. Utforska fjällen, fäbodarna och Vasaloppsarenan på cykel eller till fots. För dig som föredrar guidade turer och färdiga paket kan du spana in turerna här nedan.

 

Mora erbjuder en rad möjligheter för naturälskare och äventyrsentusiaster. Ta med dig en vän, partner eller kollega och njut. Föredrar du att resa själv? Då passar det kanske ännu bättra att boka en guidad tur och träffa likasinnade längst vägen. Varmt välkommen!


Cykelpaket för två personer

Ta med dig cykeln och termosen, kompisen, sambon eller bästa kollegan och njut av en tur i fäders spår. Vi har satt ihop ett cykelpaket för två personer som vill spendera tid i naturen och bo riktigt skönt på hotell. Paketet bokas som vanligt i onlinebokningen, välj själv när ni vill uppleva Mora!

Cykelpaket
I paketet ingår två nätter i hotellrum, frukostbuffé och ett gott mellanmålspaket med fika som ni njuter av längst spåret.
Gäller under perioden 1:a april – 31:a oktober
Ej bokningsbart under vecka 32 och 33.


Vasaloppet 2023

Vinteraktiviteter med Staffan Larsson

Häng med Vasaloppsvinnaren Staffan Larsson och Aktiv Sport som arrangerar både läger, lektioner och mycket annat. Perfekt för dig som vill öva inför Vasaloppet eller behöver vassa tekniken. Här nedan kan du läsa mer om de paket han erbjuder. Passa på att boka redan idag och gör dig redo för riktigt roliga och lärorika dagar.


guidad vandring moraparken

Guidad toppvandring

Toppturer med utsikt som segerrecept! Vi bestiger en av Moras 10 bergstoppar där dom otroliga vyerna är i fokus. Vandringen leds i huvudsak av Staffan Larsson, tidigare Vasaloppssegrare, som tar er med till sina favoritplatser på träningspassen.


guidad tur moraparken

Guidad MTB-tur

Häng med på en lättcyklad guidad mtb-tur via ett flertal av Moras 40-tal vackra fäbodar, längs stigar och fäbodvägar i nära anslutning till Vasaloppsarenan, eller längs Moras fantastiska nät av fina och lättcyklade “singletrackstigar”, eller en guidad tur längs Vasaloppsleden mellan Sälen och Mora.


guidad tur moraparken

Transport ut i Vasaloppsarenan

En aktiv, avkopplande o stärkande sommarnaturupplevelse av Vasaloppsarenan i egen fart och längd. Cykla, vandra eller spring, du väljer själv.

Några timmars vandring, löpning eller strövande i Sommarparadiset Hökbergs ledsystem, innan hemfärd med cykel eller buss.