Konferens

Planerar du konferens i Säffle? På Duse Udde – Säffle finns en trivsam och naturnära konferenslokal i lugn och vacker miljö. I närheten ligger dessutom restaurang Fyren där lunch och middag kan förbokas under sommaren. I lokalen finns kaffemaskin om ni vill brygga kaffe på plats, samt annan köksutrustning. Vår möteslokal är ett bra alternativ för dig som planerar en konferens, ett möte eller varför inte en kick-off? Här bor ni dessutom i natursköna och inspirerande miljöer, med närhet till flera roliga aktiviteter som kan stärka teamkänslan.

 

Boka konferens eller möte

För prisförfrågan, kontakta oss på mail: duseudde@firstcamp.se.

 

Utrustning & kapacitet

I konferenslokalen finns ett pentry och en bardisk att tillgå, samt kapprum med toaletter. Rullstolsramp finns på utsidan av huset. Parkering finns i närheten. Lokalens yta är på 88 kvm och här finns en takmonterad dataprojektor och duk. Lokalen är godkänd för upp till 80 personer och möbleringen är justerbar. Antal platser varierar beroende på möblering, meddela därför oss i din förfrågan hur många ni är samt hur ni önskar sitta.

 

Kapacitet: 80 pers
Bordsplacering: Justerbar
WiFi: Ja
Projektor: Ja, 1 st
HDMI/VGA-anslutning: Ja
Fjärrkontroll/clicker: Ja
Whiteboard/blädderblock: Ja, blädderblock finns
Mikrofon/högtalare: Nej

Pentryt får gärna användas under konferensen, här finns utrustning som kyl, spishäll, skåp, porslin, bestick, kaffebryggare och köksgeråd.

 

Vill få tips på fler konferensdestinationer runt om i Sverige och Danmark? Läs mer här.