Den hundraåriga fyren

Ett stenkast från vår camping hittar ni restaurang Fyren som ligger intill Vänern. Det har tidigare varit en fyr men idag är det är omtyckt restaurang där du kan njuta av goda måltider med vacker utsikt. Är ni i stället ute efter en enklare butik under en semester så hittar ni det på campingområdet vid receptionen.

Restaurang Fyren

Välkommen till restaurang Fyren intill Vänern. Här kan du avnjuta en god lunch och middag eller varför inte både och? Det finns även möjlighet att hyra lokalen för event om så önskas.

Läs mer om restaurangen, menyn och kontaktuppgifter här.


Kiosk

I samma hus som receptionen hittar ni butiken på Duse Udde. Butiken har samma öppettider som receptionen och är endast öppen under sommaren. I butiken hittar ni det mesta som kan tänkas behövas för er vistelse hos oss, som tillexempel: kött, bröd, drycker, mejeriprodukter, campingtillbehör, leksaker, souvenirer, glass och godis!


Grillplatser

På sommaren hör det till att grilla! I vår butik i receptionen hittar du både något gott att grilla och goda tillbehör. På campingområdet finns ett flertal grillar att använda. Tänk på brandrisken och grilla säkert!

Gör inte upp eld på marken, det finns grillar på många ställen på området (se karta). Vid användande av engångsgrill tänk på att inte ställa den direkt på marken eller något annat lättantändligt. Lägg de använda engångsgrillarna i avsedda behållare vid återvinningsstationen.

Välkommen!