Duse Udde - Säffle
Duse Udde - Säffle
Duse Udde - Säffle

Camping på Duse Udde

På First Camp Duse Udde – Säffle kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har tre servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

På destinationen finns över 200 olika campingtomter att välja mellan. Vår camping är året runt öppen och varje årstid har verkligen sin egna charm. Oavsett om du vill ha strandnära läge, bo lite längre in på campingen, nära servicehus eller hundbad, så finns platsen för dig. Via vår karta kan du redan nu leta rätt på just din favoritplats! På våra elplatser 402–409, 412-483, 500-535 har du möjligheten att koppla vatten och gråvattentömning direkt till vagnen. Dessa campingtomter ligger dessutom med närhet och vy över Värnen och med ett centralt läge nära servicehus och aktiviteter.

 

Våra platser varierar i storlek, var noga med att välja en plats som passar din husvagn, husbil eller tält. Tänk på att husvagnen ska placeras så att draget på husvagnen är mot en väg. När du bokar boende på vår camping kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

 

Campingtomt

Duse udde

På First Camp Duse Udde - Säffle finns flera olika kategorier för ditt ekipage. Här finns platser med el, VA och gräsunderlag i olika storlekar.

En stor majoritet av elplatserna har 10 amp med CEE-uttag. Om det skulle behövas så finns CEE-adapter att köpa i destinationens butik. Det finns goda möjligheter till drop-in platser med el, dessa kan också förbokas i receptionen.

Campingtomt utan el - Max 10 meter

Campingtomter utan el och plats för ekipage upp till 10 meter. Samtliga platser har gräsunderlag.

Campingtomt med el - Max 9, 11 eller 14 meter

Campingtomt med el och plats för ekipage upp till 9, 11 eller 14 meter. Underlaget är gräs för samtliga platser. Plats 300-301, 304-306, 310 samt 312-317 har både gräs- och grusunderlag. 

Vänligen observera att campingtomterna 200-201, 208-209, 219-220 samt 300-302 har vanlig stickkontakt. CEE-adapter finns att köpa i butiken.

Önskar du att boka specifik plats välj platsen på kartan när du bokar. 

Campingtomt med el och V - Max 11 meter

Campingtomt med el och vattenanslutning med plats för ekipage upp till 11 meter. Platserna har gräsunderlag och är något sluttande.

Campingtomt med el och VA - Max 7, 10 eller 12 meter

Campingtomt med el och VA (vatten och avlopp) med plats för ekipage upp till 7, 10 eller 12 meter. Platserna har gräsunderlag men plats 520-521 samt 526 har en mer hårdlagd yta. Plats 505, 510, 516-518 samt 532-534 har gräs- och grusunderlag. 

På våra elplatser 402-409, 412-483 samt 500-535 har du möjligheten att koppla vatten och gråvattentömning direkt till vagnen. Dessa campingtomter ligger dessutom med närhet och vy över Vänern och med ett centralt läge nära servicehus och aktiviteter. 

Önskar du att boka specifik plats välj platsen på kartan när du bokar.


Husbil

Hos oss finns det många möjligheter för dig med husbil att stå på flera olika områden. Vi har utsedda husbilsplatser på grusunderlag med bästa sjöutsikten på campingen. Uppe på höjden så ser du ut över hela destinationen och Vänern.

Önskar du gräsyta så har vi ca 200 campingtomter att välja mellan (se ovan kategori). Vissa av dessa campingtomter ligger dessutom med närhet och vy över Vänern och med ett centralt läge nära servicehus och aktiviteter. Avvikelser från bilderna kan förekomma.

Husbilsplats med el - Max 7 meter

Husbilsplats med el och plats för ekipage upp till 7 meter. Husbilsplatserna har hårdlagd grusyta och är belägna inne på campingområdet. Platserna har 10 amp och CEE-uttag.


Tält

Duse udde

Tälttomt utan el

Vill du få känslan av att tälta i skogen men ändå vara på en camping så är tält utan el det perfekta området för dig. Du kan ha tält och bil sidan om varandra för din egen bekvämlighet. Håll minimum 3 meter från din nya granne. Det är nära till servicehus och andra serviceinrättningar. Platserna ligger utspridda på campingen och har gräsunderlag.

Önskar du Tältplats med el så behöver du boka in det under Campingtomt med el.


Servicehus

Servicehus 1

 • Kök med diskmaskin
 • Familjerum
 • Matrum
 • Toalett och dusch
 • Handikapp WC
 • latrintömning
 • utomhus vattenslang för husbil, året om

Servicehus 3

 • Toaletter
 • Duschar

Servicehus 2

 • Kök med diskmaskin
 • Familjerum
 • Skötrum med barnbadkar
 • Matrum
 • Toalett och dusch
 • Utomhus grillplats
 • Utomhus picknickbord
 • Handikapp WC

Servicehus 3

 • Toaletter
 • Duschar

Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Vi ser fram emot att välkomna dig som säsongare, läs mer och anmäl ditt intresse här!