Barn elsker pizza, Veslekroa Bo i Telemark

När du behöver fylla på med energi

När du trampat färdigt på din cykel i terrängbanan eller simmat färdigt dina längder i bassängen är du välkommen att hoppa in i vår sköna bistro för att fylla på med energi. Hit kan du komma både om du är småsugen eller utsvulten, stor eller liten.

 

På vår barnmeny hittar du klassiker som pannkakor med sylt och hamburgare med pommes, eller varför inte dela en pizza? I vår bistro finns också god dryck för den som vill, kalla öl och utsökta viner. Välkomna in!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering, på flera av våra destinationer från Boden i norr till Malmö i söder. Här serverar vi mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna.

Avnjut en trevlig middag eller härligt häng i våra lokaler. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen.

Öppettider 2024*

14 juni - 15 juni
fre-lör: kl. 17-21

20 juni - 10 augusti
mån-sön: kl. 12-23

Mumsiga klubbrabatter

Som medlem i First Camp Club kan du ta del av smarriga erbjudanden i Bistron. Bli medlem helt gratis här

*Öppettiderna kan förändras längre fram. Vi reserverar oss för eventuella justeringar.


Servicebutik

I vår butik finner du de mest nödvändiga attiraljer du kan tänkas behöva för att campinglyckas! Och alla vet ju att när man är ledig är varje dag en fikadag! Därför har vi alltid förberett med nybakat bröd, mumsig glass och svalkande dricka.

Välkommen in!