Mölle - höganäs
Mölle - Höganäs

Sena sommarkvällar och snabba luncher

I vår bistro finns sköna loungesoffor, stora bord för de stora sällskapen och en härlig terrass för soliga dagar. Här finns hjärterum både för barnfamiljerna, för paren och för de goda vännerna.

 

Njut av riktig god sommarmat som fräscha sallader, frasiga pizzor eller bakade potatisar med smakrika fyllningar. Kanske avrundas kvällen med en dessert när det ändå är semester?I bistron kan ni sitta en kort stund för att sedan dyka ner i poolen igen, eller sitta länge och njuta av de sista solstrålarna, ni bestämmer!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering, på flera av våra destinationer från Boden i norr till Malmö i söder. Här serverar vi mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna.

Avnjut en god lunch, trevlig middag eller härligt häng i våra lokaler. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen.

Läs mer om First Camp Bistro och se menyn här.

Öppettider 2024*

14 juni - 15 juni
fre-lör: kl. 17-21

20 juni - 10 augusti
mån-sön: kl. 16-23

16 augusti - 24 augusti
fre-lör: kl. 17-21

Mumsiga klubbrabatter

Som medlem i First Camp Club kan du ta del av smarriga erbjudanden i Bistron. Bli medlem helt gratis här

*Öppettiderna kan förändras längre fram. Vi reserverar oss för eventuella justeringar.


Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass.

Butiken har öppet under sommarsäsongen, välkommen!