Mölle - Höganäs
Mölle - Höganäs

Camping Mölle – Höganäs

På First Camp Mölle – Höganäs kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

När du bokar boende på vår camping i Högnäs så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen.

100 kvm med el

Tomt 100 kvm med el Våra tomter med el är 100 kvm stora med 10 amp och ligger utspridda på hela campingområdet. Vi har 3-poliga CEE uttag och inte schuko.

100 kvm utan el

Tomt 100 kvm utan el Våra tomter utan el ligger med ett lugnt läge på campingen och är 100 kvm stora.


Tält

Tältplats med el

På campingområdet har vi även tältplatser med el för dig som föredrar det. Det finns många platser att välja på i naturskön omgivning, samtliga platser är på gräs och med möjlighet att parkera bilen. Tältplatserna är 6x6 meter. Vi har 3-poliga CEE uttag och inte schuko.

Tältplats utan el

Lummigt tältområde med numrerade platser utan el. Det finns många platser att välja på i naturskön omgivning, samtliga platser är på gräs och med möjlighet att parkera bilen. Tältplatserna är 6x6 meter.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!