Norsjø kabelpark

Norsjø – Telemark

Liagrendvegen 71, 3812 Akkerhaugen

Aktiv camping I storslagen natur

Välkommen till First Camp Norsjø – Telemark, platsen där camping och marina möts i häpnadsväckande vacker omgivning! Med det otroliga läget intill sjön och kombinationen av fjäll, natur och bad är detta en plats där semesterälskare och lokalbefolkning samlats i många år. Här är det alltid ett myllrande liv med full aktivitet under vår, sommar och höst.

 

På campingen kan du bo i stuga, glampingtält eller campingtomt med husbil, husvagn eller tält. Här bor du ett stenkast från Norsjön med nära till stranden vart du än bor. Många stugor och platser är dessutom belägna med magisk utsikt över sjön.

 

Tycker du om en fartfylld semester kommer du trivas i Norsjø! Med flera aktiviteter, vattensporter och nära till utflyktsmål och sevärdheter är det omöjligt att ha en tråkig stund. På campingen finns minigolf, lekplats, hoppkudde och flera hyraktiviteter som kanot och SUP. Är ni sugna på en dagsutflykt hittar ni flera besöksmål i närheten. Kryssningsturerna över Telemarkskanalen går direkt från bryggan på området och på 20 minuter med bil når ni Skandinaviens största vattenpark Bø Sommarland, en mycket populär aktivitet för barnfamiljer. Varmt välkomna till paradiset Norsjø – Telemark!


Aktiviteter

Barnklubb
Cykelleder
Fiske
Höghöjdsbana
Kanotuthyrning
Lekplats
Minigolf
Strand och bad
Sup
Träningsprogram
Underhållning
Utegym

Vi erbjuder

Husdjursvänligt

Praktisk information

Öppettider
Destinationen öppnar åter igen våren 2023, välkommen!

 

Destinationen är bemannad
Personal finns på området under öppettiderna.


First Camp Norsjø - Telemark har stängt för säsongen och öppnar åter igen våren 2023. Välkomna att göra bokningar under vår sommarsäsong!