Norsjø kabelpark

Norsjø – Telemark

Liagrendvegen 71, 3812 Akkerhaugen

Aktiv camping I storslagen natur

Välkommen till First Camp Norsjø – Telemark, platsen där camping och marina möts i häpnadsväckande vacker omgivning! Med det otroliga läget intill sjön och kombinationen av fjäll, natur och bad är detta en plats där semesterälskare och lokalbefolkning samlats i många år. Här är det alltid ett myllrande liv med full aktivitet under vår, sommar och höst.

 

På campingen kan du bo i stuga, glampingtält eller campingtomt med husbil, husvagn eller tält. Här bor du ett stenkast från Norsjön med nära till stranden vart du än bor. Många stugor och platser är dessutom belägna med magisk utsikt över sjön.

 

Tycker du om en fartfylld semester kommer du trivas i Norsjø. Med flera aktiviteter, vattensporter och nära till utflyktsmål och sevärdheter är det omöjligt att ha en tråkig stund. Öppningsdag for Norsjø Kabelpark är lördag den 6 maj för säsongen 2023. På campingen finns minigolf, lekplats, hoppkudde och flera hyraktiviteter som kanot och SUP. Är ni sugna på en dagsutflykt hittar ni flera besöksmål i närheten. Kryssningsturerna över Telemarkskanalen går direkt från bryggan på området och på 20 minuter med bil når ni Skandinaviens största vattenpark Bø Sommarland, en mycket populär aktivitet för barnfamiljer. Varmt välkomna till paradiset Norsjø – Telemark!


Aktiviteter

Barnklubb
Cykelleder
Fiske
Kanotuthyrning
Lekplats
Minigolf
Strand och bad
Sup
Träningsprogram
Underhållning
Utegym
Vandringsleder

Vi erbjuder

Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Praktisk information

Öppettider
Destinationen är öppen på sommaren och har säsongöppning den 31 mars.

 

Destinationen är bemannad
Personal finns på området under öppettiderna.


Öppettider

2 januari30 april
måndagfredag09:0016:00
lördagsöndagStängt