Norsjø - Telemark
Norsjø - Telemark

Om First Camp Norsjø – Telemark

På First Camp Norsjø – Telemark kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har två servicehus på campingen och två tömningsstationer för latrin och en för gråvatten.

 

Incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet och checka ut gör du senast kl. 12.00. Undrar du vad som gäller om du har med din hund på semestern, vad som gäller vid uppställningen eller om det finns bommar på campingen?

 

När du bokar boende på vår camping i Norsjø så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen, vid vattnet eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt

På Norsjø finns flera trevliga campingtomter att välja bland. Kanske föredrar du att bo nära servicehus eller precis vid strandkanten?

Beroende på vilken storlek du har på ditt ekipage finns en plats som passar just dig! Spana in campingkartan om du har en specifik favoritplats som du vill boka.

Campingtomt med el – max 8m

På dessa härliga platser med gräsunderlag får ekipage med maxlängd 8 meter stå. El finns på samtliga platser. Plats C1-C18 är perfekt för barnfamiljer med nära till både strand och lekplats.

Campingtomt med el – max 9,5m

Fina platser med gräsunderlag. Här får ekipage med maxlängd 9,5 meter stå. El finns på alla campingtomter.

Strandtomt med el – max 9m

Här står ni på campingens bästa läge precis vid vattnet och kabelparken. Samtliga platser har gräsunderlag och tillgång till el. Maxlängd på ekipage är 9m.

Strandtomt med el – max 10m

Våra allra bästa platser vid strandkanten med fin utsikt. Underlaget är gräs och samtliga platser har tillgång till el. Här får ekipage med maxlängd 10 meter stå.


Husbil

Vi har platser speciellt avsedda för husbilsgäster. Dessa platser har hårdare underlag och ligger utspridda över campingområdet.

Husbilsplats med el – max 12m

Fina platser för dig som kommer med husbil. Husbilsplatserna har grusunderlag och gräs på sidorna. Tillgång till el finns på alla platser och maxlängd på ekipage är 12m.

Husbilsplats med el – max 9m

Här får ekipage med maxlängd 9m stå. Ställplatserna har grusunderlag med gräs på sidorna och samtliga platser har även tillgång till el.


Tält

På First Camp Norsjø – Telemark finns platser speciellt avsedda för dig som campar med tält. Här bor du mysigt på området i naturnära miljöer.

Tältplats med el

Tältplatserna ligger nära både strand och lekplats. Här har du även tillgång till el om du vill laga mat eller ladda telefonen under din semester.