Norsjø - Telemark

Norsjø Kabelpark

Välkommen till Norsjø Kabelpark, en av världens bästa kabelbanor för wakeboard, vattenskidor och kneeboard! Här kommer du som gillar aktiviteter med fart och vatten att stortrivas. Linbanan är hela 550m lång och passar för både nybörjare och proffs. År 2014 arrangerades VM för kabel-wakeboard här och banan har en hög internationell standard.

 

Linbanan drar dig fram genom hamnbassängen och du passerar små och stora rails och flera hopp, som du självklart väljer själv om du vill köra på.

 

Ramlar du av är det bara att simma in till stranden och hoppa på igen, så spänn flytvästen hårt! Aktiviteten passar alla åldrar och vi garanterar er ett äventyr ni sent kommer glömma. Ta med hela familjen och utmana varandra.

 

Vem kan göra coolaste tricket och vem klarar hela banan utan att ramla av? Testa er fram så kommer ni snart att bli riktiga proffs!

 

Åldersgräns för kabelbanan är 8 år. Flytväst och simkunnighet är ett krav och våtdräkt finns att hyra på plats.

 

Nybörjarkurser

Under sommaren arrangerar vi kurser för alla som vill gå från nybörjare till proffs, här får även barn delta. Kontakta receptionen för mer information.

 

Gruppaktivitet

Är ni ett stort gäng eller är här med företaget på konferens? Kabelparken är en perfekt aktivitet för er som vill hitta på något riktigt roligt tillsammans. Vi anordnar kurser utanför ordinarie öppettider. Kontakta receptionen för mer information.

 

Öppettider

Kabelparken är öppen varje dag under sommarsäsongen, med reservation för eventuella justeringar av öppettider pga. omständigheter utanför vår kontroll.