På tur, Golsfjellet Gol - Hallingdal
Vårcamping header mobil
Kano på Golsfjellet
Mountainbike Gol - Hallingdal

Gol – Hallingdal

Heradvegen 189, 3550 Gol

Om den här campingen

 

I hjärtat av handelsplatsen Hallingdal finner du First Camp Gol – Hallingdal, känt för sitt mångsidiga utbud av aktiviteter under såväl sommar som vinter. Älven som slingrar sig genom dalen och campingen som är omringad av fjäll och vackra landskap bjuder in till spektakulära naturupplevelser för hela familjen! Här kan du inte bara vandra genom bergskedjorna, utforska omgivningen på cykel och fiska i Hallingdalsälven, på destinationer finns även ett poolområde med en häftig vattenrutschbana som är mycket uppskattad under sommarsäsongen.

 

På campingen kan du bo i stuga, lägenhet eller campingtomt med husvagn, husbil eller tält. På området bor du alltid nära naturen och flera av stugorna är inredda med träpanel på väggarna i riktig fjällkänsla.

 

Med sitt läge mitt i landet är Gol en bra utgångspunkt för många utflykter. Gol centrum ligger bara några minuter bort och här hittar du många trevliga butiker och restauranger. Vattenparken Tropicana är ett populärt besöksmål bland barnfamiljer och för dig som är sugen på skidåkningen ligger flera skidområden nära, bland annat hittar du Skagahøgdi Skisenter bara 10 minuter från campingen.

 

Observera att destinationen för närvarande renoveras, men alla är självklart välkomna att både campa och övernatta i stugor eller lägenheter. Friluftsbadet Hallingstampen renoveras också och kommer att vara nytt och fräscht under juni månad om allt går enligt plan. Samtidigt vill vi marknadsföra de helt nya servicehusen.

Varmt välkommen till Gol!


Vi erbjuder

Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Barnpool
Bastu
Cykelleder
Cykeluthyrning
Fiske
Fotbollsplan
Lekplats
MTB
Pool
Skidåkning
Vandringsleder

Praktisk information

Destinationen är bemannad

Personal finns på området under öppettiderna.

 

Restaurang Hoftun Kro

Trevlig restaurang med varierande Á La carte meny.

 


Öppettider

2 januari31 maj
måndagfredag08:0016:00
lördagsöndag09:0014:00

Just nu pågår upprensningsarbete på campingen efter översvämningarna. Det går att boka stugor och lägenheter online precis som vanligt. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen och tackar för ditt tålamod och förståelse!