Hallingstampen sklie Gol Camping

Gol – Hallingdal

Heradvegen 189, 3550 Gol

Om den här campingen

I hjärtat av handelsplatsen Hallingdal finner du First Camp Gol – Hallingdal, känt för sitt mångsidiga utbud av aktiviteter under såväl sommar som vinter. Älven som slingrar sig genom dalen och campingen som är omringad av fjäll och vackra landskap bjuder in till spektakulära naturupplevelser för hela familjen! Här kan du inte bara vandra genom bergskedjorna, utforska omgivningen på cykel och fiska i Hallingdalsälven, på destinationer finns även ett poolområde med en häftig vattenrutschbana som är mycket uppskattad under sommarsäsongen.

 

På campingen kan du bo i stuga, lägenhet eller campingtomt med husvagn, husbil eller tält. På området bor du alltid nära naturen och flera av stugorna är inredda med träpanel på väggarna i riktig fjällkänsla.

 

Med sitt läge mitt i landet är Gol en bra utgångspunkt för många utflykter. Gol centrum ligger bara några minuter bort och här hittar du många trevliga butiker och restauranger. Vattenparken Tropicana är ett populärt besöksmål bland barnfamiljer och för dig som är sugen på skidåkningen ligger flera skidområden nära, bland annat hittar du Skagahøgdi Skisenter bara 10 minuter från campingen.

 

Varmt välkommen till Gol!


Aktiviteter

Barnpool
Bastu
Cykelleder
Cykeluthyrning
Fiske
Fotbollsplan
Lekplats
Pool
Skidåkning
Vandringsleder

Vi erbjuder

Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Praktisk information

Öppettider

Destinationen är öppen året om.

 

Destinationen är bemannad

Personal finns på området under öppettiderna.

 

Restaurang Hoftun Kro

Trevlig restaurang med varierande Á La carte meny.

 


Öppettider

2 januari30 april
måndagsöndag09:0016:00