Umeå bistro
Nydala - Umeå frallor butik
Barn elsker pizza, Veslekroa Bo i Telemark

För hungriga campinggäster

Till vår sköna bistro kommer du för att fylla kistan med smarriga maträtter efter en dag av fartfyllda aktiviteter. Eller så kanske du har legat vid stranden hela dagen med en god bok i handen och sanden mellan tårna? Oavsett så är du varmt välkommen in till oss!

 

Här ryms både latmaskar och sportfånar för att njuta av fräscha sallader, bastanta burgare, vitlökiga vitlöksbröd och barnens favorit – pannkakor med sylt! I vår bistro sitter du antingen bekvämt inomhus eller utomhus på vår soliga terrass. Välkommen!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering, på flera av våra destinationer, från Boden i norr till Malmö i söder. Här serverar vi hemlagad mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna.

Avnjut en trevlig middag eller härligt häng i vår bistro. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen.

Läs mer om First Camp Bistro och se menyn här.

Öppettider 2024*

14 juni - 15 juni
fre-lör: kl. 17-21

20 juni - 10 augusti
mån-sön: kl. 12-23

Mumsiga klubbrabatter

Som medlem i First Camp Club kan du ta del av smarriga erbjudanden i Bistron. Bli medlem helt gratis här

*Öppettiderna kan förändras längre fram. Vi reserverar oss för eventuella justeringar.


Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!