Umeå camping
Umeå campingtomt
Umeå äventyrsgolf - Norrlands bästa campingar
Umeå campingtomt

Camping Umeå

På First Camp Nydala – Umeå kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 1 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

När du bokar boende på vår camping i Umeå så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.

Campingtomt med el - max 9, 12 eller 14 m

Campingtomter med el på plant område med i huvudsak gräsunderlag. Välj din plats från kartan när du bokar och välj vad du vill ha nära till på campingen

Campingtomt med el och vatten - max 12 m

Tomterna ligger på ett plant område med i huvudsak gräsunderlag samt omgivande häck och passar dig med ekipage mellan 10-12 meter. Färskvattenkran finns i anslutning till tomten. Välj din plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el och VA - max 10 m

Tomterna ligger på ett plant område med i huvudsak gräsunderlag och passar dig med ekipage upp till 10 meter. Dessa tomter passar dig med stor husvagn eller som vill ha mycket yta att röra dig på. Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till tomten. Härifrån har du nära till grillplats, volleybollbana och utedisk.

Campingtomt utan el

Våra tomter utan el ligger på ett plant gräsunderlag med närhet till receptionen och toaletter som är öppna under sommaren. Dessa tomter är inte bokningsbara i förväg.


Tält

Tältplats utan el

På First Camp Nydala-Umeå erbjuder vi trevliga tältplatser utan el på stora, öppna gräsområden för dig som gillar att campa enkelt och nära naturen. Här har du nära till receptionen och nära till grillplatsen för härliga grillkvällar. För den med spring i benen ligger även fotbollsplanerna bara några meter bort. Självklart har du tillgång till servicehuset som ligger mitt på campingen och vid tältplatserna finns det ett utekök.

Tältplats med el

Om du vill boka en tältplats med el behöver du boka en campingplats med el. Vill du läsa mer information om dessa platser kan du läsa under "campingtomt med el" längre upp på denna sidan.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!