Björkäng bistor
Björkäng bistro
Björkäng - Varberg Butik

Salta bad och söta desserter

I vår bistro finns det någonting för alla smaker och för alla tillfällen. Här hittar ni favoriter som burgare och pizza, men också lättare sallader, bakade potatisar och himmelska desserter. Vill ni göra det extra smidigt? Beställ maten takeaway och ät den hemmavid.

 

I bistron finns fullständiga rättigheter så ni kan sitta skönt hela sommarkvällarna och njuta av en kall öl, gott vin eller festligt bubbel.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering på flera av våra destinationer, från Boden i norr till Malmö i söder. Här serverar vi mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna. Avnjut en trevlig middag eller härligt häng i våra lokaler. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen. Observera att bistron endast är öppen under sommarsäsongen, välkommen!

Läs mer om First Camp Bistro och se menyn här.

Öppettider 2024*

14 juni - 15 juni
fre-lör: kl. 17-21

20 juni - 10 augusti
mån-sön: kl. 16-23

16 augusti - 24 augusti
fre-lör: kl. 17-21

Mumsiga klubbrabatter

Som medlem i First Camp Club kan du ta del av smarriga erbjudanden i Bistron. Bli medlem helt gratis här

*Öppettiderna kan förändras längre fram. Vi reserverar oss för eventuella justeringar.


Servicebutik

I vår kiosk hittar du det viktigaste för mysiga campingkvällar. Här finns godis, chips, nötter och smarrig dricka. För alla glassmonster där ute finns även en hel frysdisk med de allra godaste glassarna.

Kiosken öppnar i slutet på våren och har öppet hela sommaren, välkommen!