Björkäng - Varberg
Björkäng förtält
Björkäng tält
Björkäng - Varberg

Camping Björkäng Varberg

På First Camp Björkäng – Varberg kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 4 stycken servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

På campingen finns cirka 420 stycken campingtomter för både husvagn, husbil och tält. Hundar är hjärtligt välkomna. Här finns såväl hunddusch som inhägnad rastgård och möjlighet till sköna promenader. Oavsett hur ni väljer att bo så bor ni på öppna ytor med närhet till den långa sandstranden.

 

När du bokar boende på vår camping så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt

På campingområdet finns olika campingtomter beroende på vilken storlek på ekipage du har samt om du önskar el och vatten.

Campingtomt med el och V – maxlängd 7 och 9 meter

Fina campingtomter med uppställning på gräs och både el och V på tomten. Här bor du på campingens övre del och med närhet till servicehusen mitt på campingplatsen. Härifrån tar det inte mer än ca 3 minuters promenad ner till den härliga sandstranden. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el – maxlängd 7, 8 och 10 meter

Rymliga campingtomter med el och uppställning på gräs. Dessa tomter ligger utspridda över området och omfattar de flesta av campingens campingtomter. Välj om du vill bo i närheten av stranden, med närhet till servicehus eller lite mer avskilt när du väljer din specifika plats från kartan vid bokning.


Tält

På vår camping i Björkäng finns tältplatser med och utan el att boka från kartan. Välj om du vill bo nära havet eller längre upp på campingområdet.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!