Orsa - Dalarna vinter
alt
Enåbadet - Rättvik vinter
Moraparken - Dalarna vinter

Säsongsplats i vinter

Här listar vi alla destinationer som erbjuder camping under vintersäsongen

Det är hög tid att planera inför vinterns campingsäsong och äventyr. Upptäck en ny plats eller en gammal favorit. På flera av våra destinationer erbjuder vi säsongsplatser även vintertid ☃️

Kanske vill du vintercampa med närhet till klassiska vinteraktiviteter såsom skidåkning och skridskor, eller med närhet till stadspuls, museum och shopping. Oavsett vilket så finns en destination för dig med camping vintersäsong. Varmt välkommen att bli vintersäsongare du med!

Vintersäsongen 23/24

Vintersäsong – individuellt pris
Kom och gå precis som du vill – hela säsongen! Nedan ser du alla destinationer som erbjuder vintersäsong. Här hittar du mer information om priser och datum.

Golvförvaring – 2095 kr
På de flesta destinationer kan du lämna kvar ditt trägolv under vintern. Förvaringen varierar mellan destinationerna. Kontakta din destination för mer information.

Vinterförvaring – 4195 kr
Ett alternativ för dig som vill låta hela ekipaget stå kvar på destinationen under vintern inkl. golvförvaring. På några destinationer har du även möjlighet att nyttja vagnen under förvaringen mot aktuellt dygnspris. Kontakta din destination för mer information om vad som är möjligt.

Är du intresserad av förvaring på en destination som inte har vinteröppet? På flera destinationer finns möjligheten ändå! Kontakta destinationen du är intresserad av för information om vad som är möjligt.

Norra Sverige

Upplev en riktig norrländsk vinter med snö, norrsken och fantastisk natur, eller någon av våra andra norra pärlor! Klicka på den destination du är intresserad av för att läsa mer om vad som finns på campingen under vintern.

Semesterkänsla hela vintern lång

Varför packa ihop när sommaren är över? Campa året runt som vintersäsongare!

Mellersta Sverige

Svergies mitt är proppfull med härliga destinationer, vilken är din vinterdröm? Klicka dig in på den destination du vill veta mer om.

Södra Sverige

En vinter i södra Sverige är inte så dumt! Här har vi samlat några guldkorn med vinteröppet i år, klicka på din destination för att läsa mer.

Sugen på vintersäsong?

Varmt välkommen att njuta av hela vintern lång på någon av våra vinterdestinationer.

Danmark

Varför inte spendera vintern i vårt kära grannland Danmark? Klicka dig in på destinationen för att läsa mer.

Säg ja till vintercamping!

Välkommen till en vintersäsong du sent kommer att glömma.