Easy
Mörudden - Hammarö

Mörudden – Hammarö

Möruddsvägen 700, 66333 Skoghall

Vid Vänerns vackra skärgård

Nyhet! Nu har Mörudden blivit en First Camp Easy, ett helt nytt undervarumärke för dig som föredrar det enkla campinglivet. Läs mer här.

 

Mysiga First Camp Mörudden – Hammarö precis vid Vänerns strand erbjuder semesterboende i en härlig skärgårdsmiljö. Kombinationen av vacker och orörd natur, många fina badplatser och närheten till mysiga Karlstad är oslagbar och gör att många gäster återvänder hit år efter år. Här finns även bekvämligheter som café, kiosk och servicebutik samt populära restaurang Möruddens Brygga som är känd för sin vällagade mat.

 

Hammarö erbjuder flera naturreservat med härliga strövområden för avkopplande promenader. Här finns också gott om fina badplatser med såväl sandstrand som klippor och det är något av ett eldorado för alla som gillar fiske, surfing och andra vattensporter. Vid besök under vintertid är det istället populärt att promenera eller pimpla på Vänerns is. Karlstad med shopping, kultur och nöjen ligger endast 9 kilometer bort och nås smidigt med såväl bil som kollektivtrafik.


Vi erbjuder

Frukostpåse
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Cykeluthyrning
Kanotuthyrning
Roddbåt
Strand och bad
Sup
Trampbil

Just nu!


Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Buss stannar 500 meter från campingen. Tidtabell finns i receptionen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Kiosk
Servicekiosken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvättmaskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Latrintömningen är belägen vid servicehuset/sopstationen.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området.

 

Öppettider
First Camp Mörudden – Hammarö har öppet året runt. Övriga enheter som restaurang och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

2 januari23 maj
måndagfredag08:0017:00
lördagsöndagObemannat

I närheten av Mörudden Hammarö

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.