Skutberget - Karlstad kanot

Skutberget – Karlstad

Skutbergsvägen 315, 653 46 Karlstad

Vid Vänern och sola' i Karlstad

På vackra Skutberget i Karlstad ligger vår camping. Endast tio minuter från Karlstad city ligger First Camp Skutberget – Karlstad där bor du i naturskön miljö vid Vänerns vackra strand.

 

Äventyret är aldrig långt borta på campingen, här finns aktiviteter för stora och små campare. Spela beachvolley, utmana polarna på discgolf, spela minigolf på vår tävlingsklassade äventyrsgolfbana eller träna i motionsspåren i området. I fräscha och ljusa lokaler finns vår populära bistro med sommarluncher och middagar, och servicebutiken bjuder på nybakat bröd varje morgon.

 

Tio minuter bort med buss, bil, eller cykel, väntar Karlstads breda utbud av restauranger, shopping och utflykter. Visste du även att Karlstad är känt för att vara en riktig kaffedoftande sommarstad med festivaler, båtbussar och fin skärgårdsmiljö med många öar att upptäcka?

 

Välkommen!


Vi erbjuder

Elbilsladdning
Frukostpåse
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Äventyrsgolf
Barnklubb
Cykelleder
Cykeluthyrning
Discgolf
Fiske
Höghöjdsbana
MTB
Strand och bad
Träningsprogram
Underhållning
Vandringsleder

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Trafikeras dagligen och stannar utanför campingen. Tidtabell finns i receptionen.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Elbilsladdning
På Skutberget finns det 4 laddstationer för elbilar med 11 kW och typ 2-uttag. Vi har ingen möjlighet att ta betalt i receptionen och det går inte heller att förboka en laddplats. Laddning och betalning sker via InCharge-appen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni max 2 passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvätt-maskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Latrintömning finns i servicehus 1 samt i separat byggnad vid 400-området. För fasta husbilstankar finns en station bakom servicehus 1.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området vid receptionen, servicehusen samt stugområdet.

 

Öppettider
First Camp Skutberget – Karlstad är öppen året om. Övriga enheter som restaurang och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0022:00

I närheten av Skutberget - Karlstad

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.