Skutberget - Karlstad camping
Skutberget - Karlstad

Camping

På First Camp Skutberget – Karlstad kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 stycken servicehus på campingen. Inför säsongen 2022 kommer vi att renovera servicehus ett och i anslutning till servicehuset byggs även en ny latrintömning och sopstation. Incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

När du bokar boende på vår camping utanför Karlstad så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

 

Vänligen observera att vattnet är avstängt på alla campingtomter under vintersäsongen.

Campingtomt

På campingområdet finns flera olika campingplatser, både med och utan el. Välj den plats som passar ditt ekipage bäst! Vår camping är platt med trevliga öppna gräsytor, här får du maximal möjlighet till sol när du campar hos oss.

Campingtomt med el och V – max 8 eller 12 meter

Våra campingtomter med el och vatten finns i olika storlekar och är naturskönt belägna på ett plant område med gräsunderlag. Välj din plats från kartan när du bokar och välj vad du vill ha nära till på campingen. Vänligen observera att vattnet är avstängt under vintersäsongen.

Campingtomt med el – max 7, 8, 9 eller 12 meter

Våra campingtomter med el är naturskönt belägna på ett plant område med gräsunderlag. Tomterna är utspridda över campingen och hälften av dem har nära till butik och reception. Välj din plats från kartan när du bokar och välj vad du vill ha nära till på campingen.

Campingtomt utan el – max 8 meter

Campingtomterna utan el är placerade på en plan yta med gräsunderlag. Området är beläget med bra utrymmen och närhet till naturen.


Husbil

Husbilstomt med el - Max 8m

Besöker du oss med husbil så kan du välja om du vill stå på våra husbilsplatser eller några av våra andra fina campingtomter. Våra husbilsplatser med el på asfalt har gräs och stenlagd yta intill och är 10 m djupa och 8 m breda. Platserna har en trevlig grönskande häck runt om för att rama in tomterna. Platserna ligger nära infarten till campingen och har nära till hoppkuddar, lekplats, bistro och receptionen.


Tält

Packa bilen och ta med familjen ut på ett äventyr i naturen! Att tälta på camping är både enkelt och roligt. På First Camp Skutberget-Karlstad finns bokningsbara tältplatser utan el som ligger på vårt uppskattade fricamp-område med gräsunderlag. Här bor ni nära naturen samtidigt som ni har nära till stranden och kan bada i sjön Vänern, cykla in till Karlstad och aktivera er på campingen.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!