Skutberget - Karlstad butik

Varje dag är lördag på semestern

Efter en dag fullspäckad med aktiviteter kan det kurra ordentligt i magen. Fast även om du legat i en solstol hela dagen behöver du äta. Oavsett om du slappat eller röjt runt är du varmt välkommen till oss på lunch, middag, snacks eller bara något gott att dricka. Vi tillagar all mat på plats och erbjuder läckra förrätter, smakrika varmrätter och smaskiga desserter.

 

Den här bistron har en härlig uteterass som överblickar lekplatsen och äventyrsgolfen. Kanske, kanske kan ni få sitta kvar och vila en stund efter maten denna semestern.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering, på flera av våra destinationer, från Boden i norr till Malmö i söder. Här serverar vi mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna.

Avnjut en god lunch, trevlig middag eller härligt häng i våra lokaler. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen.

Läs mer om First Camp Bistro och se menyn här.

Öppettider 2024*

20 juni - 10 augusti
mån-sön: kl. 12-23

16 augusti - 24 augusti
fre-lör: kl. 17-21

Mumsiga klubbrabatter

Som medlem i First Camp Club kan du ta del av smarriga erbjudanden i Bistron. Bli medlem helt gratis här

*Öppettiderna kan förändras längre fram. Vi reserverar oss för eventuella justeringar.


Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!