Sunne - Fryksdalen Sunne sommarland

Sunne – Fryksdalen

Kolsnäsvägen 4, 686 35 Sunne

En helhetsupplevelse för hela familjen

Fartfylld camping med campingplatser, stugor och restauranger intill sjön Fryken. Precis intill campingen ligger Sunne Sommarland – Ett av Sveriges bästa sommarland!

 

Här ligger campingen fantastiskt belägen vid sjön Fryken omgiven av kulturhistoriska platser och vacker natur. Precis intill campingen ligger Sunne Sommarland, en lekfull plats med bland annat vattenrutschbanor, lugnt slingrande Lazy river, fina poolområden och spännande hinderbanor både i vatten och på torra land. Tillsammans med bowling, äventyrsgolf, shuffleboard, padel, tennis och mängder av andra roliga aktiviteter blir det en riktig sommarupplevelse. Passa på att ge familjen en riktigt rolig och fartfylld semester i ett paket!

 

På stranden lockar beachvolleyboll, den fina lekparken och såklart en lugn stund i solen. Missa heller inte grönområdena med vandringsleder. I närområdet ligger dessutom utflyktsmål av alla dess slag, bland annat Selma Lagerlöfs Mårbacka, Västanå Teaters hemmascen Berättarladan samt blomster- och skulpturparken i Rottneros Park.


Vi erbjuder

Elbilsladdning
Husdjursvänligt
Sommarlandspaket

Aktiviteter

Äventyrsgolf
Barnklubb
Beachvolley
Bowling
Cykeluthyrning
Lekplats
MTB
Pool
Skidåkning
Tennis
Trampbil
Träningsprogram

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Elbilsladdning
På Sunne finns det 4 laddstationer för elbilar med 11 kW och typ 2-uttag. Vi har ingen möjlighet att ta betalt i receptionen och det går inte heller att förboka en laddplats. Laddning och betalning sker via InCharge-appen.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvätt-maskiner (dusch är gratis).

 

Sunne Sommarland
Sveriges roligaste badland! Mer om Sunne Sommarland.

 

Tömningsstation
Latrintömning finns vid servicehus 1 och 2 på campingen.

 

WIFI
WIFI finns på området, men är begränsat.

 

Öppettider
First Camp Sunne – Fryksdalen har öppet året om. Övriga enheter som restaurang och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0022:00

Mer på Sunne - Fryksdalen

På vår destination finns allt för en lyckad vistelse.

I närheten av Sunne - Fryksdalen

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.