Boende + 20% på sommarlandsbiljetter

Välkommen till ett av Sveriges roligaste badland, Sunne Sommarland! Här har du, oavsett ålder, hur kul som helst hela dagen. Och det bästa av allt är att badlandet ligger precis intill campingområdet! Med vårt prisvärda sommarlandspaket får du nu 20% på 1 eller 2 dagars inträde till Sunne Sommarland när du bokar boende på utvalda stugor och camping på Sunne. ☀️

 

Boka sommarlandspaket idag 🎉

Laddar

Loading

✔ Utvalda boenden på Sunne
✔ 1 eller 2 dagars entré till Sunne Sommarland med 20% rabatt
✔ Kan endast bokas online
✔ Lägg till antal personer i kassan
✔ Kan bokas 22 juni - 11 augusti 2024


Paketet inkluderar boende på utvalda stugor och camping samt 1 eller 2 dagars inträde till Sunne Sommarland. Frånpriserna som visas i kalendern är endast för boende per natt. Under nästa steg ser du totala boendepris inkl. inträdesbiljetter för en person. Exakt antal personer som ska ha biljetter till Sunne Sommarland lägger du till under nästa steg i bokningen, då dras automatiskt 20% av på biljetterna. Barn under 1 meter går in gratis. Ordinarie pris för 1 dagars biljett är 330kr/person och 540kr/person för 2 dagars inträde. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Öppettider Sommarlandet

22 juni – 7 juli
kl. 10.00 – 17.00

8 juli – 4 augusti
kl. 10.00 – 18.00

5 augusti – 11 augusti
kl. 10.00 – 17.00

Några av attraktionerna ☀️

Lazy River

Glid långsamt fram i floden som slingrar sig genom Sunne Sommarland. Passar dig som inte gillar när det går för snabbt i svängarna eller om du bara vill ta det lugnt en stund.

Mammut

I mammuten sitter ni upp till 4 personer i en gummiflotte. Större delen av sträckan åker ni i fullständigt mörker utan orientering! Starkt beroendeframkallande!

Långa Vågen

Långa vågen är en av de mer hissnande vattenattraktionerna i Sunne Sommarland och är perfekt för dig som gillar fart och spänning.

Wipeout

En uppblåsbar hinderbana med luriga passager och höga hinder som flyter ute i Fryken. Wipe-Out är en krävande hinderbana där ett litet felsteg gör att du hamnar i vattnet.

Fritt Fall

Vår brantaste och snabbaste vattenrutschbana. Känn hur ett sus går genom kroppen när du faller fritt i 67 km/h.

Pooler för stora och små

Efter att ha åkt alla vattenattraktioner är det skönt att bara simma omkring och plaska i en av våra härliga pooler. Här finns även ett äventyrsbad för de allra minsta.