Fryksdalsdansen 2024
Fryksdalsdansen 2024
Sunne - Fryksdalen

Frykdalsdansen 26-27 juli 2024

Festivalen äger rum fredag-lördag vecka 30 varje år och är Sunnes stora dans- och nöjesfestival som lockar mängder av besökare. Här bjuds det på ett rikt smörgåsbord med några av de bästa dansbanden och populära artister samt livemusik, DJ och nattklubb.

 

Särskilda villkor

Under Fryksdalsdansen gäller särskilda villkor på campingområdet. Vi avråder barnfamiljer att gästa oss under festivalhelgen.

Bokningar för boende under Fryksdalsdansen görs online eller via telefon på 0771-101 200 eller 0565 16770. Du kan även kontakta oss via mail: sunne@firstcamp.se

 

Extracamping

På en yta ovanför den ordinarie campingen öppnar vi upp vår extracamping. Det finns platser både med och utan el. Det är olika områden för tält, husvagn/husbil samt för bussar – uppge objekt vid bokning. Villavagnar och hästtransporter är ej tillåtna.

 • Valfritt antal dagar kan bokas
 • Åldersgräns 18 år.
 • Max 2 platser får bokas per person och endast 1 objekt/plats är tillåtet.
 • Bokas online, via telefon eller mail.
 • Campingavgiften avser max 5 personer/plats. Vid incheck tilldelas ni campingband som alla på platsen måste bära under hela perioden för att vara behörig på campingområdet. Om ni är fler finns möjlighet att köpa ytterligare upp till 2 campingband för 200:-/st, oavsett antal nätter. Det är även möjligt att köpa till max 4 st gästband för 200:-/st. Med gästband kan man besöka campingplatsen båda dagarna men ej övernatta. Campingband/gästband kan endast köpas av platsinnehavaren. Personer utan band har inte behörighet att vistas på campingen. OBS! Det är inte samma band som gäller på Extracampingen som på ordinarie camping.

 

Viktig info om elen på extracampingen

First Camp Sunne erbjuder tillfälligt uppsatt elström, vi friskriver oss från eventuella elavbrott.
Inga pengar återbetalas om strömmen skulle upphöra att fungera.

Tänk på att strömmen kan upphöra att fungera när det är för hård belastning, som att ett eller flera ekipage använder för mycket ström.
Att använda elkablar för utomhusbruk minskar också risken för strömavbrott.
Åska och regn ökar risken för strömavbrott.

 

Stuga

  • Åldersgräns är 30 år för den som bokar stugan. Den som bokar måste även bo i stugan och ansvarar för övriga gäster i stugan. Legitimation kan krävas om det anses behövas.
  • Minsta bokningsperiod är fredag-söndag.
  • Max 1 stuga per person får bokas.
  • Bokas online eller via telefon.

Vid incheck tilldelas ni campingband som alla i stugan måste bära under hela perioden för att vara behörig på campingområdet. Har ni gäster som ska hälsa på men ej övernatta finns möjlighet att köpa gästband. Med gästband kan man besöka stugan och campingområdet båda dagarna men ej övernatta. Avgiften för gästband är 300:-/st och det är endast den som står som ansvarig för stugan som kan köpa gästbanden i receptionen. Personer utan band har inte behörighet att vistas på campingområdet. OBS! Det är inte samma band som gäller på ordinarie campingområde som på Extracampingen.

Faktura skickas vid bokning där även en stugdeposition tas ut i förväg. Denna fås åter vid utcheck om stugan lämnas i godkänt skick.

 

Camping

   • Minsta bokningsperiod är fredag – söndag.
   • Åldersgräns 18 år.
   • Max 2 platser får bokas per person och endast 1 objekt/plats är tillåtet.
   • Bokas online, via telefon eller mail.

Campingavgiften avser max 5 personer/plats. Ni tilldelas campingband vid incheckning som alla på platsen måste bära under hela perioden för att vara behörig på campingområdet. Om ni är fler finns möjlighet att köpa ytterligare upp till 2 campingband för 300:-/st, oavsett antal nätter. Det är även möjligt att köpa till max 4 st gästband för 300:-/st. Med gästband kan man besöka campingplatsen alla dagarna men ej övernatta. Campingband/gästband kan endast köpas av platsinnehavaren. Personer utan band har inte behörighet att vistas på campingen. OBS! Det är inte samma band som gäller på ordinarie camping som på Extracampingen.

 

Har du några funderingar? Välkommen att höra av dig direkt till oss via +46 565 167 70 eller sunne@firstcamp.se

Mer plats för badkläderna?

Köp till lakan och handdukar för hela sällskapet! När du bokar online får du 15% rabatt.

Spara tid på semestern!

Passa på att köpa till slutstädning när du bokar din stuga. Du får 15% i onlinerabatt!