För barnfamiljen

När du campar hos oss på Åhus finns flera roliga aktiviteter i närområdet. Upptäck Österlens smultronställen, fina stränder eller varför inte åka på ett roligt äventyr till Tosselilla Sommarland. För regniga dagar är JumpYard ett utmärkt alternativ som passar barnfamiljen. Här ser du några tips!

Tosselilla Sommarland

Tosselilla är ett härligt sommarland beläget i skön natur mitt på Österlen, ca en timme med bil från campingen i Åhus. Med ett jättestort vattenland med flera vattenrutschkanor, tivoliland med berg-och-dalbanor, karuseller och motorland med go-cart, Segway och bumperbåtar är detta ett roligt utflyktsmål för hela familjen och kompisgänget. Här finns även tamdjur, klätterborgar och mycket mer att upptäcka under sommaren i Skåne.

Hemsida: Tosselilla sommarland


JumpYard Trampolinpark

Ta med familjen på ett riktigt roligt äventyr under semestern. JumpYard är nordens roligaste trampolinpark där du kan hoppa loss, lära dig coola tricks eller varför inte prova på klättring eller ninjabanan. Här väntar flera roliga aktiviteter som passar både stora och små! Perfekt aktivitet för en regnig dag eller för dig som bara vill hitta på något riktigt skoj!

Hemsida: JumpYard