First Camp Åhus Kristianstad strand
Åhus

Åhus – Kristianstad

Täppetleden 201 , 296 33 Åhus

Badparadiset på den skånska östkusten

Vår camping i Åhus utanför Kristianstad på Skånes östkust ligger nära vidsträckta stränder, trolska skogar och lugna sjöar. Åhus har varit en populär badort sedan slutet av 1800-talet, dit tusentals människor rest varje år för att njuta utmed den långa vita sandstranden.

 

På First Camp Åhus – Kristianstad finns det bland annat en hisnande höghöjdsbana och lekplats. Nytt för säsongen är dessutom att en äventyrsgolf med Yessitema flyttar in på destinationen, hurra! Åhus centrum kommer ni snabbt till med en promenad eller cykeltur, och det finns många intressanta utflyktsmål i regionen, bland annat Åhus Museum, Utställningen “Absolut Vodka“, Ales Stenar, medeltida borgen Glimmingehus i Simrishamn, Äpplelandet Kivik, “Wallanders Ystad“ och äventyrsparken Tosselilla. Under utvalda sommarveckor arrangeras gratis barnklubb, träning och roliga kvällsshower.

 

På Åhus bor du som kommer i husvagn eller har med dig tält på våra härliga campingtomter i varierande storlek och kommer du i husbil finns flertalet asfalterade husbilsplatser med tillhörande uteplatser. Men här behöver du inte ha ditt eget hem med dig, om du inte vill såklart, för det erbjuds såväl sköna stugor som nya glampingtält. Allt detta endast ett stenkast från Täppets vita strand och svalkande hav.

 

Välkommen!


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Frukostpåse
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Äventyrsgolf
Barnklubb
Cykeluthyrning
Höghöjdsbana
Lekplats
Segway miniPRO
Strand och bad
Trampbil
Träningsprogram
Underhållning
Yoga

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Linje 551 stannar 200 meter från campingen. Tidtabell finns i receptionen.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvätt-maskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Finns i alla servicehus. För fasta tankar finns en station vid husbilsplatserna.

 

WIFI
WIFI finns i receptionen och i servicehusen. Vänligen observera att det kan vara långsammare under högsäsong.

 

Öppettider
First Camp Åhus – Kristianstad har öppet året om.


Öppettider

1 april8 maj
måndagsöndag08:0017:00