Gunnarsö – Oskarshamn

Östersjövägen 103, 572 63 Oskarshamn

Salta klippor och stränder i charmig skärgårdsmiljö

Den 22-27 juli 2024 välkomnar vi O-ringen Smålandskusten här på First Camp Gunnarsö – Oskarshamn.

Under denna period går det endast att boka boende online och bokningsminimum är fem nätter, läs mer i bokningen. Observera att det kan vara extra mycket rörelse och aktivitet på campingen dessa datum.

 

Välkommen till vår camping i Oskarshamn, First Camp Gunnarsö – Oskarshamn. Här semestrar du i natur- och skärgårdsidyll med Östersjön som fond. Vid campingen finns vackra vandringsleder, soliga klippor och barnvänliga stränder. Astrid Lindgrens Värld och Glasriket är en bilutflykt härifrån och från hamnen går färjan till Öland, Gotland och Blå Jungfrun (ca 2,5 km från Gunnarsö).

 

För barnen finns många roliga aktiviteter på vackra Gunnarsö, här leker barnen veckan lång. På området kan du även hyra cykel och trampbåt för att nämna några aktiviteter. Under sommaren arrangeras flera roliga aktiviteter som barnklubb, utomhusträning och kvällsunderhållning.

 

På ön finns även utrymme för lugn och ro, med sitt vackra läge på östkusten kan du garanterat njuta av semestern. På campingen finns vår populära First Camp Bistro där ni njuter av lunch och middagar med havsutsikt från terrassen och en butik med basvaror, glass och nybakat bröd. Oavsett om du semestrar i stuga, husbil, husvagn eller tält så är vi en destination för dig.

Välkommen!


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Frukostpåse
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Äventyrsgolf
Barnklubb
Basket
Beachvolley
Cykeluthyrning
Fiske
Kanotuthyrning
Kajakuthyrning
Strand och bad
Trampbåt
Trampbil
Träningsprogram

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvättmaskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Det finns möjlighet att tömma latrinbehållare i servicehus 2. Fasta tankar kan tömmas vid separat station inne på ställplatsområdet.

 

WIFI
WIFI finns ej på denna destination.

 

Öppettider
First Camp Gunnarsö – Oskarshamn är öppen året om. Övriga enheter som bistro och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0022:00

Den 22-27 juli 2024 välkomnar vi O-ringen Smålandskusten här på First Camp Gunnarsö – Oskarshamn.

 

Under denna period går det endast att boka boende online och bokningsminimum är fem nätter, läs mer i bokningen. Observera att det kan vara extra mycket rörelse och aktivitet på campingen dessa datum. Om det är fullbokat kan vi varmt rekommendera First Camp Oknö – Mönsterås ett stenkast härifrån.