Aktivitet fiske

Sport + semester = sant

Älskar du också kombinationen av sport och semester? Här finns fantastiska möjligheter för alla sportälskare där ute. Snöra på, kavla upp, hoppa i, spänn fast, dra åt, rätta till och njut av en riktigt sportig semester hos oss.

Fiske i Oskarshamn

Oskarshamn är omgärdat av fin fina fiskevatten och här finns ett varierat fiske för såväl nybörjaren som den lite mer erfarne fiskaren.

Östersjöfiske och småländsk artrikedom

Till östersjöns kust söker sig den som vill ha chans att håva in havsöring, gädda och abborre under stora delar av året. Medan de småländska skogarna inlands bjuder på en god portion sjöar med allt från Put and take-vatten fulla med regnbåge till fridfulla skogssjöar där gädda, abborre, brax och gös bland annat trivs just som fisken i vattnet.

Världsrekordfiske vid Emån

Intet att glömma är väl heller världskändisen(!) Emån som råkar vara ett av Europas absolut renaste fiskevatten. Med sin stora artrikedom därtill lockas varje år fiskeintresserade från hela Sverige. Emån har hamnat på fiskekartan för sin storvuxna havsöring som flera gånger visat sig på styva linan med internationella rekordvikter.

Mer än bara fiske

Fisket i Oskarshamn är så mycket mer än bara fiske. Att fiskeintresserade återvänder till Oskarshamn med omnejd år efter år har inte bara att göra med att det gärna nappar i vattnen utan visst spelar den vackra naturen, de trollska skogarna och det förhållandevis milda klimatet in också. Väl värt ett besök med andra ord.

Spela golf i Oskarshamn

Det finns flera trevliga golfbanor i närheten av campingen på Gunnarsö. Alla med mindre än 30 minuters bilresa från campingen.

Oskarshamns Golfklubb finns att hitta i Skorpetorp som ligger 15 km söder om Gunnarsö. Deras bana på 18 hål håller toppskick och är en park- och skogsbana. Här finns restaurang och övningsområde.

Mönsterås Golfklubbs 9-håls fullängdsbana ligger vid Högemåla ca 300 meter väster om E22, lätt att hitta för dig som är ny i området. Banan ligger i en typisk småländsk lövskogsnatur. Här på golfanläggningen finns en drivingrange med utslagsplatser från gräs, ett övningsområde för chippning samt bunkerträning och en puttingreen. Banan ligger 30 minuter med bil från campingen på Gunnarsö.

Figeholm Golf & Country clubs trevliga 9-håls bana är även den belägen vid Smålandskusten, endast 22 km från campingen.

Oskarshamn Golfklubb

Mönsterås Golfklubb

Boende på fiskeresan

Boende löser vi mer än gärna! Här på Gunnarsö-Oskarshamn erbjuder vi flertalet trevliga stugor och campingtomter – året runt. Använd lågpriskalendern och hitta bästa möjliga pris för din nästa fiskeresa.