Camping Oskarshamn

På First Camp Gunnarsö – Oskarshamn kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 4 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

När du bokar boende på vår camping i Oskarshamn så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Husbil

Du som husbilsgäst är varmt välkommen till våra nya husbilsplatser inne på campingområdet.

Husbilsplats med el och VA - Max 12 meter

Husbilsplats med plats för ekipage upp till 12 meter. Här bor ni avskilt inne på campingområdet och kan njuta av vacker utsikt och naturen kring Gunnarsö. Alla platser har asfalt- och gräsunderlag och både vatten, avlopp och el finns.


Campingtomt

På campingen finns olika campingtomter med el och beroende på vilken maxlängd du har på ditt ekipage kan du hitta rätt plats enkelt med hjälpa av vår karta och onlineboking.

Campingtomt med el – max 6, 8, 9 eller 10 meter

Välj campingtomt utifrån storlek på ditt ekipage. Våra campingtomter ligger utspridda över ön, några med havsläge och några i lite lummigare områden. Inom kort promenadavstånd har ni butik, restaurang samt servicehus. Badstrand, hopptorn och klippbad ligger också i närheten! Välj din campingtomt från kartan när du bokar. Kök och diskmöjligheter finns tyvärr inte i servicehus 3.


Tält

Tältplats utan el

Gunnarsö erbjuder ett mysigt tältområde i ett skogsparti med onumrerade platser utan el med bara en kort promenad till både klippbad och stränder. Tillgång till servicehus och campingkök ca 100 meter bort. In- och utcheckning sker via receptionen.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!